Toimitus 2-5 vrk | Ilmainen vaihto- ja palautus 14 vrk
  • Löydät meidät myös Facebookista

  • Nyt kaikki yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

  • Osta asukokonaisuus ja säästä paljon rahaa, tutustu ja nauti

Ale!

MUSTA SADEASU

59,99 € 45,00 €

/ 5

Fostexin valmistama musta sadeasu, erittäin laadukasta tavaraa, omat säilytyspussit, PVC-muovia

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Pyyhi valitut

Tuotekuvaus

Fostexin valmistama musta sadeasu, erittäin laadukasta tavaraa, omat säilytyspussit, PVC-muovia

Musta adeasu

Alunperin Hollannin armeijan käyttöön tarkoitettu sadeasumalli sisältää erilliset housut ja takin. Se on alkuperäisen käyttötarkoituksensa mukainen eli todella kestävä ja hyvin suojaava, eikä taatusti päästä vettä sisään josset nyt ihan aio selkää lähde ulapalle kauhomaan. Sen lisäksi että se on alusta alkaen suunniteltu sotilaskäyttöön ja kestämään rankkaa kulutusta, on tässä sadeasussa kätevinä ominaisuuksina hyvät säätövarat ja kätevät säilytystaskut, joilla sekä housut että takin saa mukavasti todella pieneen tilaan, eivätkä näin säilöttyinä kastele märkänäkään muita tavaroita repussa.

Materiaali

PVC-muovia, yksinkertaisesti parasta veden torjumiseen.

Muuta

Neljännessä tuotekuvassa on erinomaisesti esitelty asun säilytyspussit, jotka käytön ajan toimivat taskuina asun päällä. Taskut itse ovat samaa materiaalia kuin asukin, joten likainen tai märkä asu ei levitä mitään ympäristöön tiiviisti pakattuna. Taskut sisältävät myös kiinnitysremmit, mikä asun haluaa kiinnittää reppuun tai muualle kuivamaan tai suojaamaan.

– Sadeasu
– Musta
– PVC-muovia
– Säilytyspussit rakennettu sisään asuun
– Mukana tulevat remmit kiinnitystä varten

Lisätiedot

Väri

MUSTA

Koko

XL, S, L, M

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä

Paytrail

Posti

Hitsaajankatu 13,
00810 Helsinki,
Suomi, Finland
shop@salainenagentti.fi

MYYMÄLÄ

010 6173 701

MA 12-17, TI SULJETTU, KE - PE 12-17
LA 10-14, SU SULJETTU
VERKKOKAUPPA

010 6173 702

MA-PE 9:30-17

Salainen Agentti

Ideologianamme on tarjota laadukkaita vaatteita ja varusteita asiakkaillemme vuodenajasta toiseen. Erikoisuutenamme ovat eurooppalaisten ja amerikkalaisten yhtiöiden laadukkaat tuotteet, reisitaskulliset housut, amerikkalainen vintagehenkinen tyyli sekä kuriositeettina erimaalaisten armeijoiden ylijäämävaatteet ja -varusteet, niin uudet kuin käytetytkin. Kun tarvitset kunnon reisitaskuhousut tai shortsit tule tutustumaan valikoimaamme. Me olemme varsinainen reisitaskuhousujen taivas. Nyt kun koulut ja opiskelut alkavat suosittelemme ostamaan jonkun laadukkaista repuistamme! Syksyn ensimmäiset takit saapuvat verkkokauppaamme ja myymäläämme nyt.
Top