Nyt kaikki yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja Toimitus 2-5 vrk   |   Ilmainen vaihto- ja palautus 14 vrk
 • 0
 • Ostoskori on tyhjä.

Salainen Agentti
Schott Alpha Industries Dunderdon Fällkniven Led Lenser Army Leatherman Surplus

outlet (Hinta vain nettikaupassa)
SADEASU

 • 35,00 €
 • 46,00

(Toimitusaika normaalisti 2-5 arkipäivää)

Fostexin valmistama sadeasu, musta, erittäin laadukasta tavaraa, omat säilytyspussit, PVC-muovia

Sadeasu

Alunperin Hollannin armeijan käyttöön tarkoitettu sadeasumalli sisältää erilliset housut ja takin. Se on alkuperäisen käyttötarkoituksensa mukainen eli todella kestävä ja hyvin suojaava, eikä taatusti päästä vettä sisään josset nyt ihan aio selkää lähde ulapalle kauhomaan. Sen lisäksi että se on alusta alkaen suunniteltu sotilaskäyttöön ja kestämään rankkaa kulutusta, on tässä sadeasussa kätevinä ominaisuuksina hyvät säätövarat ja kätevät säilytystaskut, joilla sekä housut että takin saa mukavasti todella pieneen tilaan, eivätkä näin säilöttyinä kastele märkänäkään muita tavaroita repussa.

Materiaali

PVC-muovia, yksinkertaisesti parasta veden torjumiseen.

Muuta


Neljännessä tuotekuvassa on erinomaisesti esitelty asun säilytyspussit, jotka käytön ajan toimivat taskuina asun päällä. Taskut itse ovat samaa materiaalia kuin asukin, joten likainen tai märkä asu ei levitä mitään ympäristöön tiiviisti pakattuna. Taskut sisältävät myös kiinnitysremmit, mikä asun haluaa kiinnittää reppuun tai muualle kuivamaan tai suojaamaan.

- Sadeasu
- Musta
- PVC-muovia
- Säilytyspussit rakennettu sisään asuun
- Mukana tulevat remmit kiinnitystä varten

SADEASU
 • SADEASU
 • SADEASU
 • SADEASU
 • SADEASU

Tiedoksi tilaajalle

 • Toimitus

  Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.
 • Vaihto ja palautus

  Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.
 • Muuta kysyttävää

  Jos sinulla tulee mieleen jotain kysyttävää tuotteesta, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 010 6173 702 tai sähköpostilla agentti@salainenagentti.fi Palvelemme arkisin klo 9.30-17.00.

Toiminto on varattu vain kommentointiin, kyselyt asiakaspalvelun kautta, kiitos!Mitä mieltä olit tuotteesta?

LISÄÄ SAMALTA TUOTEMERKILTÄ

VIIKON TARJOUKSET

INSPIROIDU ASUKOKONAISUUKSISTA

Myymälä

Puhelin 010 6173 701

Hitsaajankatu 13
00810 Helsinki

Ma 12-17
Ti suljettu
Ke-Pe 12-17
La 10-14

shop@salainenagentti.fi

Näytä kartalla

Verkkokauppa

Puhelin 010 6173 700

Arkisin klo 12-17

agentti@salainenagentti.fi

Salaisen Agentin tuotevalikoima on todella laaja, sillä eri tuotteita meillä on tälläkin hetkellä myynnissä yli 5000:lla tuotenimikkeellä. Yhtenä uusimpana ja hyvin vastaanotettuna tulokkaana valikoimaamme on lisätty amerikkalaisen Lee:n 101 -malliston vaatteet, jotka edustavat klassista amerikkalaista farkkutyyliä ja todella kestävää vanhanajan menetelmin valmistettua vintagevaatetusta.

Myymiämme merkkejä ovat: Schott, Alpha Industries, Surplus, Brandit, työvaatemallistollaan maineeseen noussut Dunderdon, Eastpak reput, kotimainen ulkoilutarvikemerkki Retki Finland, kestävät Hagor -laukut, Leatherman -työkalut, Led Lenser -valaisimet, Gerber, Fällknivenin ja Fiskarsin veitset sekä työkalut.

© Salainen Agentti 2013. Kaikki oikeudet pidätetään.