Nyt kaikki yli 100€ tilaukset ilman toimituskuluja Toimitus 2-5 vrk   |   Ilmainen vaihto- ja palautus 14 vrk
  • 0
  • Ostoskori on tyhjä.

Salainen Agentti
Schott Alpha Industries Dunderdon Fällkniven Led Lenser Army Leatherman Surplus

Haix kengät

Haix on tällä hetkellä Euroopan yksi suosituimmista maihari valmistajista. Heidän kenkiään käyttävät kaikki, tavikset, palomiehet, armeijan henkilökunta, sairaanhoitajat, roudarit yms. Mallisto on laaja ja kokoja löytyy koosta 36 - 47. Myös suurempia kokoja on saatavana aina kokoon 51 tilauksesta. Ajantasaisen tilanteen näet verkkokaupastamme koko ajan. Meillä on myymälässämme yksi Suomen suurimmista Haix valikoimista vapaa-ajan jalkineista goretex maihareihin / turvajalkineisiin. Tervetuloa testamaan. Haix on mm. Suomen Frisbee golfin sponsori.

tuotteita 28 kpl


VIIKON TARJOUKSET

INSPIROIDU ASUKOKONAISUUKSISTA

Myymälä

Puhelin 010 6173 701

Hitsaajankatu 13
00810 Helsinki

Ma 12-17
Ti suljettu
Ke-Pe 12-17
La 10-14

shop@salainenagentti.fi

Näytä kartalla

Verkkokauppa

Puhelin 010 6173 700

Arkisin klo 12-17

agentti@salainenagentti.fi

Salaisen Agentin tuotevalikoima on todella laaja, sillä eri tuotteita meillä on tälläkin hetkellä myynnissä yli 5000:lla tuotenimikkeellä. Yhtenä uusimpana ja hyvin vastaanotettuna tulokkaana valikoimaamme on lisätty amerikkalaisen Lee:n 101 -malliston vaatteet, jotka edustavat klassista amerikkalaista farkkutyyliä ja todella kestävää vanhanajan menetelmin valmistettua vintagevaatetusta.

Myymiämme merkkejä ovat: Schott, Alpha Industries, Surplus, Brandit, työvaatemallistollaan maineeseen noussut Dunderdon, Eastpak reput, kotimainen ulkoilutarvikemerkki Retki Finland, kestävät Hagor -laukut, Leatherman -työkalut, Led Lenser -valaisimet, Gerber, Fällknivenin ja Fiskarsin veitset sekä työkalut.

© Salainen Agentti 2013. Kaikki oikeudet pidätetään.