• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Reisitaskushortsit – valtava valikoima erilaisia reisitaskushortseja. Valikoimassamme niin pitkiä miesten shortseja, kaprishortseja, uimahousuja, camo- ja yksivärisiä shortseja sekä useita erilaisia armeija shortsimalleja.

Reisitaskushortsit valikoimamme löytyy sesonkiaikana myös myymälästämme. Kokoja löytyy välillä S – 7XL jotenka myös isokokoisille miehille ja naisille löytyy valikoimaa.

Jos kaipaat pidempiä kaprishortseja, elikä shortseja jotka yltävät pohkeseen saakka niin löydät näitä piraattishortseja valikoimastamme useassa värissä ja koossa. Erikoisuutena valikoimassamme myös taktiset kiltit ja huippuvahvat Dunderdon työshortsit joita löytyy niin Denim kuin keinokuitukankaalla.

Jos olet epävarma omasta koosta suosittelemme tilaamaan useampi koko ja sovittamaan shortsit rauhassa kotona. Sesongin ulkopuolella elikä talviaikaan valikoimamme shortseja on hyvin rajattu myymälävalikoimassamme.

Kuten kaikkia tuotteitamme voit tilata ne itsellesi myös lasklu/osamaksu vaihtoehdolla. Luotolla osto edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä jonka myöntävät verkkokaupassamme Klarna ja Collector pankit.

Näytetään tulokset 1–30 / 32