• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin,

vaatteet – Laadukkaat vapaa-ajan vaatteet, persoonalliset ja käytännölliset reisitaskuhousut, todella laaja valikoima uusia ja käytettyjä maihareita, yms.

Kun etsit persoonallisempia vaatteita kuin ketjuliikkeestä saa me olemme vastaus siihen tilanteeseen. Meillä on valikoimassamme mm. Suomen suurin valikoima reisitaskuhousuja miehille ja naisille.

Valikoimastamme löytyy myös pohjoismaiden suurin heti saatavana oleva valikoima Alpha Industries, SchottNYC, Brandit ja Vintage Industries vaatteita ja varusteita. Erikoisuutena pilotti- ja bomber takkien suurvalikoima.

Vaatteemme soveltuvat niin vapaa-ajalle kuin työvaatteiksi. Koska valikoimamme on laaja löydät myös esim seuraavat: safari, naamiais, retkeily varusteet sekä laajan valikoiman armeija ylijäämä että uutta army vaatetta valikoimastamme.

Se mikä tekee meidät vielä erikoisemmaksi on kokovalikoiman laajuus, esim. maihareita saa mallikohtaisesti alkaen koosta 33 ja takkeja ja housuja löytyy kokoon 7XL saakka.

Verkkokauppamme palvelee nopeasti ja tilauksesi toimitetaan haluamaasi osoitteeseen, pakettiautomaattiin tai mihin tahansa valitsemaasi noutopisteeseen.

 

Näytetään kaikki 4 tulosta