• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
10kpl jäljellä

101inc Combat Suojahuppu Puuvilla Musta

101inc Combat Suojahuppu Puuvilla Musta, öisiin operaatioihin, yksiaukkoinen suojahuppu, puuvillaa, yksinkertainen ja toimiva, oivallinen talviurheiluun, ulkoiluun tai vaikkapa softaamiseen, valmistaja 101inc.

14,00 €

101inc Combat Suojahuppu Puuvilla Musta, öisiin operaatioihin, yksiaukkoinen suojahuppu, puuvillaa, yksinkertainen ja toimiva, oivallinen talviurheiluun tai vaikkapa softaamiseen, valmistaja 101inc.

101inc Combat Suojahuppu Puuvilla Musta

Tämä perusmallinen puuvillainen suojahuppu soveltuu mainiosti esimerkiksi lasketteluun, airsoftiin tai muuhun vastaavaan missä kaivataan hyvää ja kevyttä suojaa. 3-reikäisestä ohuesta perusmallisesta suojahupusta poiketen tämä malli ei juurikaan veny käytössä, mutta suojaa sitäkin paremmin ja istuu tukevammin paikallaan eli ei ala lörpöttämään käytössä edes märkänä. Tässä mallissa on todella jämäkkä silmäaukko, jonka reunat on asianmukaisesti vahvistettu. Rehdin musta huppu käy melkein kaikkiin tarkoituksiin ja on liki sitä intin mustaa palosuojahuppua ulkonäkönsä puolesta.

Materiaali

Tämä huppu on valmistettu 100% puuvillasta. Materiaali on pehmeää, mutta samalla jämäkkää, joten se antaa todella hyvän käyttömukavuuden ja hengittävyyden. Mikä tärkeintä, tämä huppu on erittäin ihoystävällinen, kevyt ja kuivuu kohtuullisen nopeasti.

Muuta

Pesu puuvillan tavoin mielellään maksimissaan 40 asteessa. Printti on itsessään laadukkaasti painettu hupun puuvillaan, mutta mikäli sitä haluaa suojata haalistumiselta, kannattaa kääntää huppu ylösalaisen pesun ajaksi.

Täältä löydät kattavan valikoiman erilaisia suojahuppujamme!

– valmistaja 101inc.
– Perumallinen sotilaan suojahuppu
– Väri musta
Yksiaukkoinen
– Puuvillaa
– Tukeva yllä
– Menee erittäin pieneen tilaan

Saatat myös pitää...