• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

101inc Pääkallo Canvas Belt Kangasvyö Musta

101inc Pääkallo Canvas Belt Kangasvyö Musta, vahvaa puuvillacanvasta, metallisolki pääkalloteemaisella kokokuviolla, valmistaja 101inc.

Erinomainen kangasvyö edulliseen hintaan!

18,00 €

Tyhjennä valinta

101inc Pääkallo Canvas Belt Kangasvyö Musta, vahvaa puuvillacanvasta, metallisolki pääkalloteemaisella kokokuviolla, valmistaja 101inc.

101inc Pääkallo Canvas Belt Kangasvyö Musta

Taktisia kangasvöitä tulee vastaan jatkuvasti eritasoisena, ja nyrkkisääntönä voidaan sanoa että rahalla saa ja halvemmalla jää ennen pitkää ilman. Nyt olisi tarjolla erinomainen sotilastason kangasvyö, jonka koristeellinen solkea koristaa komea pääkallo kohokuviomuodossa. Vyötä on saatavana mustana ja coyoten vaaleana.

Materiaali

Vyö 100% puuvillacanvasta ja solki metallia. Painoa 228 grammaa. Vyön toisessa päässä nahkavahvike.

Mitat

Vyö on 4 cm leveä. Sopii siis yleiskäyttöön ja on tarpeeksi leveä myös lisätarviketaskuja sun muita koteloita ajatellen.

Muuta

Liitä tämä vyö mihin tahansa reisitaskuhousuistamme tai shortseistamme. Yhdistelmä on taatusti varsin pätevän näköinen. Vyö on harvinaisen vahva meidän mittapuussamme, tästä syystä suosittelemme sitä lämpimästi!

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Jos jokin haluamasi koko vyöstä on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle laittamalla loppunut tuote ostoskoriisi – muista lisätä oikea sähköposti osoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan  tuotteet ovat saapuneet varastoomme.

Tästä tilaat asialliset Helikonin reisitaskushortsit kaveriksi vyölle!

– Valmistaja 101inc.
– Musta kangasvyö
– Metallisolki
Pääkallokohokuvio soljessa

Saatat myös pitää...