• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

101inc Recon Tactical Belt Velcro Vyö Musta

101inc Recon Tactical Belt Velcro Vyö Musta, vahvaa nylonkudosta, pitkä tarranauhakiristys ja -säätö, oiva valinta duunarille, vartijalle tai järjestyksenvalvojalle, metallisolki, valmistaja 101inc.

Erinomainen perusvyö metallisoljella ja runsaalla säätövaralla!

34,00 €

101inc Recon Tactical Belt Velcro Vyö Musta, vahvaa nylonkudosta, pitkä tarranauhakiristys ja -säätö, metallisolki, valmistaja 101inc.

101inc Recon Tactical Belt Velcro Vyö Musta

Tämä kevyt ja näppärä taktinen vyö kokoaa sotilastason tekniikan ja kestävyyden arkikäyttöiseen muotoon – tällä kertaa vielä järkevällä hinnalla. Vyössä on samalla leveyttä myös ammattilaiskäyttöön, kuten vartijoiden tai järjestyksenvalvojien varustetaskuja varten. Yksinkertaisen tarranauhakiristys mahdollistaa nopean löystämisen ja kiristämisen.

Materiaali

Vyö on 100% nylonia ja solki metallia.

Mitat

Vyö on 4 cm leveä ja pituuden puolesta säätövaraa riittää 80-114 cm kokoisille vyötäröille. Vyö sopii yleiskäyttöön ja on tarpeeksi leveä myös lisätarviketaskuja sun muita koteloita ajatellen.

Muuta

Yhdistä tämä vyö mihin tahansa myymiimme housuihin. Musta nylonvyö soopii pätevästi melkein kaikkiin mahdollisiin housuihin, poikkeuksena ehkä vakosamettihousut, mutta niiden kanssa nyt ei sovi yhteen edes raha. Vyö on harvinaisen vahvaa tekoa ja tästä syystä suosittelemme sitä kaikkiin käyttötarkoituksiin.

– Valmistaja 101inc.
Taktinen nylonvyö jossa runsas säätövara
– Musta
– Vahvaa nylonkudosta
Metallisolki
– Todella jämäkkä rakenne, joka varmasti kestää!

Saatat myös pitää...