• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

101inc Tactical Upright MOLLE Tasku Musta

101inc Tactical Upright MOLLE Tasku Musta, MOLLe-yhteensopiva tasku / tarvikelaukku, pystymallinen, nopeasti avattava, valmistaja 101inc.

Laadukas taktinen lisätarviketasku huokeammalla hinnalla!

24,00 €

101inc Tactical Upright MOLLE Tasku Musta, MOLLe-yhteensopiva tasku / tarvikelaukku, pystymallinen, nopeasti avattava, valmistaja 101inc.

101inc Tactical Upright MOLLE Tasku Musta

Tässä näppärässä varustetaskussa tilaa on useimmille taktisille pikkuvarusteille tai vaikkapa ensiapulaukulle. Laukun sisäpuolella on pystysuuntaan tilaa esimerkiksi eväille, juomapullolle tai muulle pikkusälälle. Taskun avaaminen käy näppärästi vahvistettuja vetoketjuja vetämällä, jolloin taskun sisältö on nopeasti tarkasteltavissa, eikä laukkua tarvitse irroittaa vyöltä käyttöä varten.

Koko & mitat

14 x 24 x 9 cm.

Monipuolisuus

Tässä taskussa käytetään useimpien länsimaisten asevoimien modernia MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää. Suomeksi sanottuna tasku käy melkeinpä mihin tahansa tuoreahkoon taktiseen vermeeseen.

– Voit kiinnittää laukun myös melkeinpä mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa nahkavyöstä melkein painonnostovyöhön asti. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit tietenkin kiinnittää laukun mihin tahansa MOLLE-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Tästä vielä esimerkillinen reppu uudelle irtotaskulle!

Muuta

Laukun materiaali on jämäkkää, 500 denierin nylonia. Tämä varustelaukku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin kenttäolosuhteisiin. Saatavana myös mustana!

Jos tasku on loppunut varastosta, voit joko jälkitilata sen tai lisätä sen odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi taskun!

– Valmistaja 101inc.
– Kompakti lisätarvikelaukku
– Musta
– Nopeasti käytössä
– Irtoaa tarvittaessa
– Monipuolinen
– Kestävä

Saatat myös pitää...