• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta

5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta, erittäin monipuolinen talvitakki, jossa irtovuori, lämmin, monikäyttöinen, valmistaja 5.11 Tactical – USA

 

399,99 € 319,99 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , , , , , , , , Brand:

5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta, erittäin monipuolinen talvitakki, joka ei todellakaan jätä pulaan, valmistaja 5.11 Tactical – USA

5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta

Lähtökohtana tämän talvitakin kohdalla on se, että sitä voi käyttää helposti läpi vuoden. Nimi 3-in-1 Tactical Winter Jacket tarkoittaa sitä, että takissa on irroitettava fleecevuori. Voit siis käyttää vuorta ja kuorta samanaikaisesti, tai vuorta tai kuorta erikseen. Näppärää. 5.11 tekee aivan hemmetin kovaa vaatetta ja varustetta, ja sehän on ihan selvä, koska ne suunnitellaan viranomaiskäyttöä varten. Tässä rotsissa on aivan älyttömästi taskuja ja ominaisuuksia, mutta niistä lisää alempana.

Taskut / kuori

Niistä ei varmana tämän takin kohdalla tule olemaan pulaa. Heti takin etupuolelta löytyy 6 kappaletta taskuja. Alataskut ovat vetoketjullisia ja tilavia. Sitten on myös rintataskut, jotka suljetaan myöskin vetoketjulla. Ylätaskujen sisältä saa esille lätkät, jotka ovat suunniteltu virkamerkkien pitämiseen. Näppärimmät taskut edessä ovat kuitenkin ylä- ja alataskujen välissä. Niiden taskujen sulku tapahtuu tarranauhalla ja taskujen operointi tapahtuu sivuttain. Molemmista hihoista (noin puolivälistä) löytyy yhdet vetoketjulliset taskut. 5-11 3 in 1 Talvitakki Musta selkäpuolella (oikea alapuoli) löytyy vielä yksi vetoketjullinen lisätasku. Kuoriosan sisäpuolella on kaksi taskua joista oikeanpuolimmanen on tarrakiinnityksellä ja oikeanpuolimmainen vetoketjullinen.

Taskut / fleecevuori

Irroitettavassa sisuksessa on myös käteviä taskuja. Ulkopuolelta löytyy kaksi vetoketjullista alataskua. Sisäpuolella on povitaskut, joista oikeanpuolimmainen on avoin ja vasemmanpuoleinen on vetoketjullinen.

Ominaisuudet

Johan nyt tulee pitkä tuoteteksti, mutta sitähän tämä takki vaatii. 5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta helmaa (niin vuoriosaa kuin kuortakin) voi kiristää helmasta kiristysnaruilla. Takki on malliltaan semmoinen, että sen kanssa voi ajaa autoakin erittäin helposti, sillä etuosa on lyhyempi ja takaosa on pidempi. Leikkaukseltaan sen verran vielä, että kun takki on suunniteltu viranomaisten käyttöön, niin yläkropan kohdalta mitoitus on väljempi. Tämä siitä syystä, että takin kanssa voi käyttää myös suojaliivejä. Hihansuissa on kevyet resorit ja tarranauha lisäkiristämistä varten

Jos nyt sattui käymään niin, että takkia käytettäessä tuli hemmetin kuuma, niin ei hätää. Molemmista sivuista löytyy vetoketjut, jotka toimivat ilmanvaihtokanavina. Takin selkäosassa, lapaluiden kohdalla, on pitkä vetoketju. Sen avaamalla sisäpuolelta saa vedettyä ulos jättimäisen paneelin, johon on tarkoitettu kiinnitettävän tunnistuslätkät (police yms.). Tunnistuslätkäpaikat ovat käteviä esimerkiksi firmoille, jotka tarjoaa ovimiesten palveluita. Näin saat rotsiin suoraan oman firman logot ilman ompelua ja/tai painatusta.

Niin kuoressa, kuin vuoressakin, on olkapäiden kohdalla lenkit, joihin voi kiinnittää radiopuhelimen mikrofonin. Takin jokaiset kriittiset kohdat ovat käsitelty suojakankaalla, joka estää kulumien syntymisen.

Niskasta saa esille kätevän hupun, joka on kiinnitetty vetoketjulla. Hupussa on nepparit, joilla se saadaan asetettua ns. eskimoasentoon, eli se kaventaa hupunsuuta. Tarvittaessa hupussa on myös kiristysremmit. Huppu on mallia kevyt.

Materiaali

Kuoriosa on tehty kaksikerrostekniikalla, joten se suojaa tehokkaasti vedeltä ja hengittää hyvin. Kaikki saumat on myös teipattu. Kuoren materiaali on 100% nylonia. Fleece on todella kevyt ja tuultapitävä. Soveltuu siis käytettäväksi oikeastaan miten rajussa kelissä tahansa.

 

Testikäyttö

5.11 3-in-1 Talvitakki Musta on nyt ollu yhden talven käytössä, ja voidaan sanoa, että on muuten yksi monipuolisimmista rotseista mitä löytyy. Taskujen määrä ja niiden sijainti helpotti arkielämää hurjasti, mutta myös irroitettava fleecevuori osoittautui todella hyväksi ominaisuudeksi. Voimme lämpimästi suositella.

– Valmistaja 5.11 Tactical, USA
Taktinen moniosainen talvitakki
– Irtovuori
– Reilusti taskuja
– Kuorta ja vuorta voi käyttää joko erikseen, tai yhtaikaa
– Erittäin laadukkaat materiaalit
– Kestävä rakenne

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!