facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 74,99 €
ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 74,99 €
ALENNUKSESSA
19 %
Jopa 74,99 €

5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta

399,99  325,00 

0 out of 5

5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta, erittäin monipuolinen talvitakki, jossa irtovuori, lämmin, monikäyttöinen, valmistaja 5.11 Tactical – USA

Poistotuote! Vain yksi 2XL-koko jäljellä! Tätä takkia ei tule enää lisää!

Poista

Kuvaus

5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta, erittäin monipuolinen talvitakki, joka ei todellakaan jätä pulaan, valmistaja 5.11 Tactical – USA

5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta

Lähtökohtana tämän talvitakin kohdalla on se, että sitä voi käyttää helposti läpi vuoden. Nimi 3-in-1 Tactical Winter Jacket tarkoittaa sitä, että takissa on irroitettava fleecevuori. Voit siis käyttää vuorta ja kuorta samanaikaisesti, tai vuorta tai kuorta erikseen. Näppärää. 5.11 tekee aivan hemmetin kovaa vaatetta ja varustetta, ja sehän on ihan selvä, koska ne suunnitellaan viranomaiskäyttöä varten. Tässä rotsissa on aivan älyttömästi taskuja ja ominaisuuksia, mutta niistä lisää alempana.

Taskut / kuori

Niistä ei varmana tämän takin kohdalla tule olemaan pulaa. Heti takin etupuolelta löytyy 6 kappaletta taskuja. Alataskut ovat vetoketjullisia ja tilavia. Sitten on myös rintataskut, jotka suljetaan myöskin vetoketjulla. Ylätaskujen sisältä saa esille lätkät, jotka ovat suunniteltu virkamerkkien pitämiseen. Näppärimmät taskut edessä ovat kuitenkin ylä- ja alataskujen välissä. Niiden taskujen sulku tapahtuu tarranauhalla ja taskujen operointi tapahtuu sivuttain. Molemmista hihoista (noin puolivälistä) löytyy yhdet vetoketjulliset taskut. 5-11 3 in 1 Talvitakki Musta selkäpuolella (oikea alapuoli) löytyy vielä yksi vetoketjullinen lisätasku. Kuoriosan sisäpuolella on kaksi taskua joista oikeanpuolimmanen on tarrakiinnityksellä ja oikeanpuolimmainen vetoketjullinen.

Taskut / fleecevuori

Irroitettavassa sisuksessa on myös käteviä taskuja. Ulkopuolelta löytyy kaksi vetoketjullista alataskua. Sisäpuolella on povitaskut, joista oikeanpuolimmainen on avoin ja vasemmanpuoleinen on vetoketjullinen.

Ominaisuudet

Johan nyt tulee pitkä tuoteteksti, mutta sitähän tämä takki vaatii. 5.11 3-in-1 Taktinen Talvitakki Musta helmaa (niin vuoriosaa kuin kuortakin) voi kiristää helmasta kiristysnaruilla. Takki on malliltaan semmoinen, että sen kanssa voi ajaa autoakin erittäin helposti, sillä etuosa on lyhyempi ja takaosa on pidempi. Leikkaukseltaan sen verran vielä, että kun takki on suunniteltu viranomaisten käyttöön, niin yläkropan kohdalta mitoitus on väljempi. Tämä siitä syystä, että takin kanssa voi käyttää myös suojaliivejä. Hihansuissa on kevyet resorit ja tarranauha lisäkiristämistä varten

Jos nyt sattui käymään niin, että takkia käytettäessä tuli hemmetin kuuma, niin ei hätää. Molemmista sivuista löytyy vetoketjut, jotka toimivat ilmanvaihtokanavina. Takin selkäosassa, lapaluiden kohdalla, on pitkä vetoketju. Sen avaamalla sisäpuolelta saa vedettyä ulos jättimäisen paneelin, johon on tarkoitettu kiinnitettävän tunnistuslätkät (police yms.). Tunnistuslätkäpaikat ovat käteviä esimerkiksi firmoille, jotka tarjoaa ovimiesten palveluita. Näin saat rotsiin suoraan oman firman logot ilman ompelua ja/tai painatusta.

Niin kuoressa, kuin vuoressakin, on olkapäiden kohdalla lenkit, joihin voi kiinnittää radiopuhelimen mikrofonin. Takin jokaiset kriittiset kohdat ovat käsitelty suojakankaalla, joka estää kulumien syntymisen.

Niskasta saa esille kätevän hupun, joka on kiinnitetty vetoketjulla. Hupussa on nepparit, joilla se saadaan asetettua ns. eskimoasentoon, eli se kaventaa hupunsuuta. Tarvittaessa hupussa on myös kiristysremmit. Huppu on mallia kevyt.

Materiaali

Kuoriosa on tehty kaksikerrostekniikalla, joten se suojaa tehokkaasti vedeltä ja hengittää hyvin. Kaikki saumat on myös teipattu. Kuoren materiaali on 100% nylonia. Fleece on todella kevyt ja tuultapitävä. Soveltuu siis käytettäväksi oikeastaan miten rajussa kelissä tahansa.

Koot

HUOM! Vain yksi 2XL-koko enää saatavilla.

 

Testikäyttö

5.11 3-in-1 Talvitakki Musta on nyt ollu yhden talven käytössä, ja voidaan sanoa, että on muuten yksi monipuolisimmista rotseista mitä löytyy. Taskujen määrä ja niiden sijainti helpotti arkielämää hurjasti, mutta myös irroitettava fleecevuori osoittautui todella hyväksi ominaisuudeksi. Voimme lämpimästi suositella.

– Valmistaja 5.11 Tactical, USA
– Taktinen moniosainen talvitakki
– Irtovuori
– Reilusti taskuja
– Kuorta ja vuorta voi käyttää joko erikseen, tai yhtaikaa
– Erittäin laadukkaat materiaalit
– Kestävä rakenne

Lisätiedot

Koko

XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä