facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
15 %
Säästä 25,01 €
ALENNUKSESSA
15 %
Säästä 25,01 €
ALENNUKSESSA
15 %
Säästä 25,01 €
ALENNUKSESSA
15 %
Jopa 25,01 €

5.11 Stryke Housut Khaki

139,99 165,00 

0 out of 5

5.11 Stryke Pants Battle Brown Reisitaskuhousut, Flex-Tac rip-stop kangasta, kirkkaan ruskeat, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset reisitaskuhousut valmistaja 5.11 Tactical – USA

Battle Brown UUTUUSVÄRI!

Poista

Kuvaus

5.11 Stryke Housut Khaki, Flex-Tac rip-stop kangasta, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset reisitaskuhousut, valmistaja 5.11 Tactical – USA

5.11 Stryke Housut Khaki

Nämä housut on sitten tehty rajuun ammattikäyttöön. Vyötärönauha on joustava pieneltä matkalta. Housun rakenne on kaksois- ja kolmoistikattu ja siinä on Bartack-tikkaus kohdissa, johon yleisimmin kohdistuu eniten rasitusta. Polvien kohdalla sisäpuolella on taskut, joihin voit laittaa polvisuojat. Styke Pantsien erityisominaisuuksiin kuuluvat tunnelimalliset elastiset vyösoljet. Lisäksi etutaskujen etupuolelta löytyy kaksi pientä vahvennettua lisätaskua, esimerkiksi veistä, puhelinta tai muita nopeasti tarvittavia varusteita varten.

Materiaali

5.11 Stryke Housut on valmistettu huippukestävästä Flex-Tac rip-stop kankaasta. Kankaassa on erityinen Teflon -käsittely kestävyyden parantamiseksi ja lian tarttumisen ehkäisemiseksi.

Taskutilaa

Stryke Housuissa on kaksi avointa etutaskua.  Molemmissa reisissä on tarraläpällä suljettavat, todella tilavat reisitaskut. Takataskut ovat erittäin tilavat ja malliltaan avoimet (seinämät suljetaan tarranauhalla).

Muuta

Näissä housuissa on kunnolliset YKK-vetoketjut ja jämäkät PRYM-painonapit. Viranomaiskäyttöön valmistetuissa housuissa on tietenkin omat erityiset virkamerkkipidikkeet etummaisissa vyölenkeissä. Takamuksessa ja polvissa tuplakankaat. Kaikista kovinta rasitusta kärsivissä saumakohdissa on erityinen erikoisvahvennus, joka pidentää housujen käyttöikää huomattavasti. Nämä housut soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. 5.11 Stryke reisitaskuhousua on saatavana myymälästämme ja verkkokaupastamme seuraavissa väreissä: ruskea (Battle Brown), musta ja harmaa (Shadow Grey). Tervetuloa reisitaskuhousujen taivaaseen!

– Valmistaja 5.11 Tactical, USA
– Väri khaki
– Flex-Tac Ripstop -kangasta
– Kestävät YKK-veroketjut
– Ympärivuotinen käyttövaate
– Erityissaumat lisäävät kestoa
– Taattua 5.11 laatua!
– Työ- ja arkikäyttöön

Lisätiedot

Koko

3232"", 3432"", 3632"", 3832"", 4032"", 4232"", 4432""

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä