• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE Varasto loppu

5.11 Stryke Housut Khaki

5.11 Stryke Pants Battle Brown Reisitaskuhousut, Flex-Tac rip-stop kangasta, kirkkaan ruskeat, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset reisitaskuhousut valmistaja 5.11 Tactical – USA

 

160,00 € 115,00 €

Tyhjennä valinta

5.11 Stryke Housut Khaki, Flex-Tac rip-stop kangasta, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset reisitaskuhousut, valmistaja 5.11 Tactical – USA

5.11 Stryke Housut Khaki

Nämä housut on sitten tehty rajuun ammattikäyttöön. Vyötärönauha on joustava pieneltä matkalta. Housun rakenne on kaksois- ja kolmoistikattu ja siinä on Bartack-tikkaus kohdissa, johon yleisimmin kohdistuu eniten rasitusta. Polvien kohdalla sisäpuolella on taskut, joihin voit laittaa polvisuojat. Styke Pantsien erityisominaisuuksiin kuuluvat tunnelimalliset elastiset vyösoljet. Lisäksi etutaskujen etupuolelta löytyy kaksi pientä vahvennettua lisätaskua, esimerkiksi veistä, puhelinta tai muita nopeasti tarvittavia varusteita varten.

Materiaali

5.11 Stryke Housut on valmistettu huippukestävästä Flex-Tac rip-stop kankaasta. Kankaassa on erityinen Teflon -käsittely kestävyyden parantamiseksi ja lian tarttumisen ehkäisemiseksi.

Taskutilaa

Stryke Housuissa on kaksi avointa etutaskua.  Molemmissa reisissä on tarraläpällä suljettavat, todella tilavat reisitaskut. Takataskut ovat erittäin tilavat ja malliltaan avoimet (seinämät suljetaan tarranauhalla).

Muuta

Näissä housuissa on kunnolliset YKK-vetoketjut ja jämäkät PRYM-painonapit. Viranomaiskäyttöön valmistetuissa housuissa on tietenkin omat erityiset virkamerkkipidikkeet etummaisissa vyölenkeissä. Takamuksessa ja polvissa tuplakankaat. Kaikista kovinta rasitusta kärsivissä saumakohdissa on erityinen erikoisvahvennus, joka pidentää housujen käyttöikää huomattavasti. Nämä housut soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. 5.11 Stryke reisitaskuhousua on saatavana myymälästämme ja verkkokaupastamme seuraavissa väreissä: ruskea (Battle Brown), musta ja harmaa (Shadow Grey). Tervetuloa reisitaskuhousujen taivaaseen!

– Valmistaja 5.11 Tactical, USA
– Väri khaki
– Flex-Tac Ripstop -kangasta
– Kestävät YKK-veroketjut
– Ympärivuotinen käyttövaate
– Erityissaumat lisäävät kestoa
– Taattua 5.11 laatua!
– Työ- ja arkikäyttöön

Saatat myös pitää...