• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

5.11 Stryke Housut Musta

5.11 Stryke Housut Musta, 5.11 Stryke Pants Black, mustat taktiset reisitaskuhousut, Flex-Tac rip-stop kangasta, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset, useita erikokoisia taskuja, valmistaja 5.11 Tactical – USA

165,00 €

Tyhjennä valinta

5.11 Stryke Housut Musta, Flex-Tac rip-stop kangasta, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset reisitaskuhousut, valmistaja 5.11 Tactical – USA

5.11 Stryke Housut Musta

5.11 Stryke Pants reisitaskuhousut on tehty rajuun ammattikäyttöön. Vyötärönauha on joustava pieneltä matkalta. Housun rakenne on kaksois- ja kolmoistikattu ja siinä on Bartack-tikkaus kohdissa, johon yleisimmin kohdistuu eniten rasitusta. Polvien kohdalla sisäpuolella on taskut, joihin voit laittaa polvisuojat. Stryke Housujen erityisominaisuuksiin kuuluvat tunnelimalliset elastiset vyösoljet. Lisäksi etutaskujen etupuolelta löytyy kaksi pientä vahvennettua lisätaskua, esimerkiksi veistä, puhelinta tai muita nopeasti tarvittavia varusteita varten.

Materiaali

Housut on valmistettu huippukestävästä Flex-Tac rip-stop kankaasta. Kankaassa on erityinen Teflon -käsittely kestävyyden parantamiseksi ja lian tarttumisen ehkäisemiseksi.

Taskutilaa

Näissä erinomaisissa reisitaskuhousuissa on kaksi avointa etutaskua.  Molemmissa reisissä on tarraläpällä suljettavat, todella tilavat reisitaskut. Takataskut ovat erittäin tilavat ja malliltaan avoimet (seinämät suljetaan tarranauhalla).

Muuta

Näissä housuissa on kunnolliset YKK-vetoketjut ja jämäkät PRYM-painonapit. Viranomaiskäyttöön valmistetuissa housuissa on tietenkin omat erityiset virkamerkkipidikkeet etummaisissa vyölenkeissä. Takamuksessa ja polvissa tuplakankaat. Kaikista kovinta rasitusta kärsivissä saumakohdissa on erityinen erikoisvahvennus, joka pidentää housujen käyttöikää huomattavasti. Nämä housut soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

5.11 Stryke Pants reisitaskuhousuja on saatavana seuraavissa väreissä: harmaa (shadow grey), musta ja Khaki (Battle Brown). Tutustu lisää huippulaadukkaisiin reisitaskuhousuihimme!

– Valmistaja 5.11 Tactical, USA
– Väri musta
– Flex-Tac ripstop kangasta
– Kestävät YKK-veroketjut
– Ympärivuotinen käyttövaate
– Erityissaumat lisäävät kestoa
– 5.11 laatua!
– Työ- ja arkikäyttöön

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!