• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

5.11 Taclite Pro Housut Musta

5.11 Taclite Pro Housut Musta, rip-stop kangasta, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset reisitaskuhousut, valmistaja 5.11 Tactical – USA

119,00 €

Tyhjennä valinta

5.11 Taclite Pro Housut Musta, rip-stop kangasta, ammattikäyttöön suunnitellut (myös taviksille), erittäin monipuoliset reisitaskuhousut, valmistaja 5.11 Tactical – USA

5.11 Taclite Pro Housut Musta

Amerikkalaisen 5.11:n taktiset varusteet tunnetaan kautta maailman laadukkuudestaan ja tinkimättömästä käytettävyydestään. Taclite on 5.11:n uusi mallisto, jonka ideana on tarjota taktisesti suorituskykyisiä varusteita huokeammalla hinnalla, siviileille ja erityisesti koulutuskäyttöön. Siksipä mm. FBI National Academy on valinnut nämä housut standardikoulutusasusteekseen! Taclite Pro -malli on kevyt, ripstop-kankaansa ansiosta erittäin repäisyluja ja viileä yllä myös auringossa.

Monipuolisuus

Nämä housut on tehty rajuun ammattikäyttöön. Kyseinen housumalli on ollut jo yli 30 vuoden ajan Yhdysvaltain liittovaltion, osavaltioiden ja paikallisten poliisiviranomaisten käytössä. Ajan saatossa mallia on paranneltu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia niin työ-, kuin arkikäytössäkin. Housussa on mukavuutta ja istuvuutta parantava vyötärö. Vyötärönauha on joustava pieneltä matkalta. Housun rakenne on kaksois- ja kolmoistikattu ja siinä on Bartack-tikkaus kohdissa, johon yleisimmin kohdistuu eniten rasitusta. Tietyissä kohdissa on myös Cordura-nailonivuori antamaan lisäkestävyyttä.

Materiaali

Housut on valmistettu polyesterpuuvillasta ja tarkemmin huippukestävästä rip-stop kankaasta.

Taskutilaa

Taclite housuissa on kaksi avointa etutaskua. Vasemman etutaskun alapuolella on tarraläpällä suljettava lipas/matkapuhelintasku. Molemmissa reisissä on tarraläpällä suljettavat, tilavat reisitaskut. Takataskut ovat erittäin tilavat ja malliltaan avoimet (seinämät suljetaan tarranauhalla).

Muuta

Näissä housuissa on kunnolliset YKK-vetoketjut ja jämäkät PRYM-painonapit. Housun edessä, oikealla puolella, on pieni D-rengas. Housun takana, oikealla puolella, on kiinteä varusteremmi. Takamuksessa ja polvissa tuplakankaat. Tarvittaessa voit laittaa lahkeiden suihin särmärit omiin kujiinsa. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön, ei minkäälaisia rajoituksia!

Tilaa tästä myös laadukas ja todella vahva 5-11 Trainer Nylonvyö uusiin reisitaskuhousuihin!

Jos jokin haluamasi koko on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi housut!

– Valmistaja 5.11 Tactical, USA
– Taktiset kevyet reisitaskuhousut käytännöllisillä yksityiskohdilla
– Monipuolinen käyttövaate
– Mustat
– Rip-stop kangasta
– Taattua 5.11-laatua!
– Työ- ja arkikäyttöön

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!