facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
29 %
Säästä 48,00 €
ALENNUKSESSA
29 %
Säästä 48,00 €
ALENNUKSESSA
29 %
Jopa 48,00 €

5.11 Tactical Kiltti Hunting Camo

120,00 168,00 

0 out of 5

5.11 Tactical Kilt Hunting Camo, taktinen taistelukiltti, metsästysmaastokuvio, kestävät materiaalit, ilmava toteutus, huippuilmava ja mukava, valmistaja 5.11 Tactical – USA

Lopetettu väri, vain rajoitetusti kokoja jäljellä ja lisää ei tule ,22.6.2016 jäljellä olevat koot 30″ ja 42″, nyt poistohintaan!

Poista

Kuvaus

5.11 Tactical Kiltti Hunting Camo, taktinen kiltti, skottilaiseen tapaan, metsästysmaastokuvio, irroitettavat taskut, ilmava, rento, miehekäs

5.11 Tactical Kiltti Hunting Camo

Sitä ajattelee välillä, että taktisen puolen vaatetuksessa on jo nähty kaikki. On viiltosuojattua bokseria, tulenkestäviä pipoja ja luotiliivejä, jotka painavat suunnilleen saman verran kuin emännän urheilurintsikat. No sittenhän tapahtuikin niin, että amerikkalainen 5.11 pisti meille postissa hieman pyytämiämme housumalleja, mutta sekaan oli ujutettu maistiaisia jostain ihan muustakin. Housujen alta löytyi taktinen vaatekappale, joka sai Agentin kootun henkilökunnan taas kerran hihittelemään ja ihmettelemään, että kyllä vain on vielä niitä vaatealan alueita joilla taktista näkökulmaa tarvitaan. Laatikossa oli laatuaan ensimmäinen meille siunaantunut taktinen kiltti. Siis kiltti, kuten Mel Gibsonin päällä Skotlannin historian vaiheita kuvaavassa eepoksessa Braveheart. ”Freedom!” tekee mieli huutaa nämä yllä meidänkin, sillä sen verran vapauttavaa on kirmata esimerkiksi lenkkipolulla tai Kampin Narinkkatorilla tälläinen yllä. Paha vain, että näitä meni henkilökunnan testikäyttöön niin monta, ettei ensimmäisestä erästä riitä kovin montaa myyntiin. Lisää pyrimme hankkimaan heti. Ja eri väreissä.

Materiaali

65% Polyesteriä – 35% Puuvillaa. Erittäin vahvaa sotilastason kangasta.

Koot

Tuumakoolla mennään eli vyötärömitta kannattaa ottaa omista Jameksista tai vastaavista farkuista. ”M-koon mies” – mitä tämäkin tarkoittaa?? – käyttäisi 32″ kilttiä. ”L-koon” 34-tuumaista jne jne. Kokoja on saatavilla kahden tuuman välein 32″-40″ välillä, joten mikäli haluamasi koko (ja/tai väri) puuttuu, ota meihin yhteyttä ja katsotaan saadaanko sellainen sinulle hommattua jostain.

Pituus ja vyötärönmitta ovat helposti selvitettävissä. Kiltit menevät reilusti polven yli, kuten perinteisesti kuuluukin. Vyötärönmitat on 5.11:llä aina ilmoitettu tuumissa, joten senttimitta selviää kertomalla tuumakoko x2,54 (1 tuuma = 2,54 senttiä).

Ominaisuuslista:

– Etutaskut vahvennettu raskasta käyttöä varten.
– Sivutaskut samalla korkeudella kuin reisitaskuhousuissa.
– Sivutaskuihin mahtuu runsaasti tavaraa, esimerkiksi kevyesti 2-3 kpl rynnäkkökiväärin lippaita per tasku.
– Irroitettavat sivutaskut/lisätaskut.
– 6.14 unssin polyesterpuuvilla kangasta ripstop-kudoksella.
– Teflon-käsittely hylkii likaa ja vettä. Antaa kankaalle kestoa.
– 1-3/4″ kokoiset vyölenkit.
– Etupaneelissa osio virkamerkille tai tunnukselle.
– Tupla-ja triplatikkausta kestävyyttä ajatellen.
– D-rinkulat vyötäröllä työkaluja tai avaimia varten.

Muuta

5.11 Tactical Duty Kilt on huikea insinööriosaamisen taidonnäyte. Miten niin paljon on saatu tehtyä niin vähällä? Kiltti on väsätty kasaan samoista raaka-aineista ja napeista ynnä tikkauksista kuin 5.11:n sotilaskäyttöön tarkoitetut kovimpaan käyttöön soveltuvat reisitaskuhousut. Siksipä kiltti kyllä kestää, siinä missä mieskin. Kiltin sulku tapahtuu kahteen riviin sijoitetuillä napeilla. Leikkaus on halkioiden ansiosta ilmava ja riemastuttavan joustava, esimerkiksi juostessa. Reisitaskuhousujen tyyliin kiltissä on avonaiset etutaskut ykötarpeita varten. Sitten on vielä tarranauhasulkumalliset irroitettavat ”reisitaskut”/lisätaskut kiltin sivuilla. Tilavat lisätaskut saa halutessaan irti. Vyötärön etuosassa on kantolenkit avaimia tai kevyitä työkaluja varten. Alle suosittelemme sporttikäyttöön tarkoitettuja ilmavia alusshortseja tai vastaavia. Muuten saattaa tulla tilanteesta ja kenttävarustuksesta riippuen joko kaihoisia tai pahoja katseita kaupan kassalla kekkaloidessa tahi esimerkiksi lenkkipolulla. Toisaalta, mitä väliä hällä. Mies on mies, erityisesti 5.11 Tactical Kiltti Hunting Camo päällään! Katsokaa vaikka video:

– Valmistaja 5.11 Tactical, USA
– 5.11 Tactical Kilt Hunting Camo
– Taktinen kiltti
– Kyllä, kiltti
– Metsästäjän maastokuviolla
– Taskutilaa
– Irroitettavat lisätaskut
– Kestävät materiaalit
– Ilmava toteutus

Lisätiedot

Koko

30", 40", 42"

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä