ALE 1kpl jäljellä

5.11 Tactical Reisitaskuhousut Musta

5.11 Tactical Reisitaskuhousut Musta, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset reisitaskuhousut, jotka FBI on valinnut koulutusvarusteekseen, valmistaja 5.11 Tactical – USA

138,00 € 96,00 €

Tyhjennä valinta

5.11 Tactical Reisitaskuhousut Musta, ammattikäyttöön suunnitellut, erittäin monipuoliset reisitaskuhousut, valmistaja 5.11 Tactical – USA

5.11 Tactical Reisitaskuhousut Musta

5.11 Tactical Pants reisitaskuhousut on tehty rajuun ammattikäyttöön. Kyseinen housumalli on ollut jo yli 30 vuoden ajan Yhdysvaltain liittovaltion, osavaltioiden ja paikallisten poliisiviranomaisten käytössä. Ajan saatossa mallia on paranneltu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia niin työ-, kuin arkikäytössäkin. Housussa on mukavuutta ja istuvuutta parantava vyötärö. Vyötärönauha on joustava pieneltä matkalta. Nyt on kyseessä todella laadukas housumalli, jonka FBI National Academy on valinnut standardikoulutusasusteekseen!

Monipuolisuus

Housun rakenne on kaksois- ja kolmoistikattu ja siinä on Bartack-tikkaus kohdissa, johon yleisimmin kohdistuu eniten rasitusta. Polvien kohdalla sisäpuolella on taskut, joihin voit laittaa polvisuojat. Tietyissä kohdissa on myös Cordura-nailonivuori.

Taskutilaa

Tactical housussa on kaksi avointa etutaskua. Vasemman etutaskun alapuolella on tarraläpällä suljettava lipas/matkapuhelintasku. Molemmissa reisissä on tarraläpällä suljettavat, tilavat reisitaskut. Takataskut ovat erittäin tilavat ja malliltaan avoimet (seinämät suljetaan tarranauhalla).

Muuta

Housussa on kunnolliset YKK-vetoketjut ja jämäkät PRYM-painonapit. Housun edessä, oikealla puolella, on pieni D-rengas. Housun takana, oikealla puolella, on kiinteä varusteremmi. Takamuksessa ja polvissa tuplakankaat. Tarvittaessa voit laittaa lahkeiden suihin särmärit omiin kujiinsa. Housu on valmistettu 280 gramman 100% puuvillasta. Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Tutustu Helikon LVL7 Takkiin tästä!

– Valmistaja 5.11 Tactical, USA
– Huippulaadukkaat taktiset reisitaskuhousut
– Väri musta
– Monipuolinen
5.11 laatua!
– Työ- ja arkikäyttöön

Saatat myös pitää...