• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
4kpl jäljellä

5.11 Trainer Nylonvyö Musta

5.11 Trainer Nylonvyö Musta, se on muuten niinettä tämän jämäkämpää vyötä saa etsiä… nyt kevyempänä versiona, leveys 38mm, sopii loistavasti kaikkiin housumalleihin, valmistaja 5.11 Tactical – USA

69,99 €

Tyhjennä valinta

5.11 Trainer Nylonvyö Musta, kevyempi versio legendaarisesta Operator-vyöstä, erittäin kestävä rakenne, valmistaja 5.11 Tactical – USA

5.11 Trainer Nylonvyö Musta

Nyt on kyseessä kestävien vöiden ystäville astetta kevyempää, muttei heikompaa vyötä. 5.11 taktiset vyöt on aika mielenkiintoisia vempeleitä, sillä ne soveltuvat niin normaaliin käyttöön, kuin myöskin esimerkiksi vartijoille päällysvyöksi. Vyö on alunperin suunniteltu lainvalvonta- sotilas- ja paloammattilaisten käyttöön. Materiaali on niin jämäkkää, että valmistaja sanoo sen kestävän VAIN ÄÄRIMMÄISISSÄ HÄTÄTILANTEISSA jopa kiipeilykäytön, antaa sille 6000 paunan kestoluokituksen vedossa. Emme kuitenkaan takaa kestävyyttä, emmekä ota vastuuta mikäli hölmöilet. Kapeamman profiilinsa takia Trainer Belt sopii myös niihin housuihin, joihin jykevämpi Operator -vyö ei istu.

Leveys, materiaali

Vyön leveys on 38mm. Se soveltuu lähestulkoon kaikkiin mahdollisiin housulenkkeihin. 5.11 Trainer Belt on kasattu niin, että siihen on käytetty yhden sijasta kaksi kerrosta laadukasta nylonia. Kerrokset ovat tikattu yhteen kolmella eri tikkirivillä. Vyön solki on ruostumatonta terästä ja erinomaisen kestävää laatua, joka käy yhteen hyvin tuon 6000 paunan kestoluokituksen saaneen kankaan kanssa. Vyö ei siis anna periksi ihan heti.

Muuta

Vyö suljetaan erikoisella tavalla, sillä se kiinnitetään tarranauhalla. Vyön vapaa pää pujotetaan soljesta kaksi kertaa ja ylimääräinen osa suljetaan tarranauhalla. Näin vyö ei pääse avautumaan tai löystymään koskaan kesken käytön, kuten esimerkiksi web belteissä pääsee joskus käymään. Vyö kestää jopa pistoolin painon, menettämättä muotoaan useidenkin käyttökertojen jälkeen. Nyt siis puhutaan aika pirun kovasta materiaalista.

Koot

Valitse Trainer vyön koko oman vyötärökokosi mukaan. Koot ilmoitetaan tuumina. Saat koon selville helpoiten esimerkiksi mittaamalla vyötärösi sentteinä ja jakamalla sen 2,54:llä. Mikäli vyö tulee päällysvyökäyttöön, niin sopiva leveys riippuu omasta koosta ja vyön alle menevistä vaatteista. M-koko vastaa vyötärökoolta tuumia 32-34″. L-koko taasen 36-38″. Vyössä on reilu säätövara.

– Valmistaja 5.11 tactical
– Taktinen nylonvyö
– Väri musta
– Laadukas
– Erittäin jämäkkä, vahva kuin mikä!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!