facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 90,00 €
ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 90,00 €
ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 90,00 €
ALENNUKSESSA
19 %
Säästä 90,00 €
ALENNUKSESSA
19 %
Jopa 90,00 €

686 M65 Insulated Talvitakki

465,00  375,00 

0 out of 5

686 M65 Insulated Talvitakki, musta, vahakäsitelty talvitakki, vedenpitävä talvitakki

Täysin vettäpitävä armeijahenkinen talvitakki poistossa, näitä ei tule enään lisää!

Poista

Kuvaus

686 M65 Insulated Talvitakki, musta, vahakäsitelty talvitakki, vedenpitävä

686 M65 Insulated Talvitakki

Tumma ja tyylikäs 686:n talvitakki, jossa on perinteisen M65 takin mukaan jaotellut taskut ja muoto. Kunnon toppaus, teipatut saumat ja korkea kaulus huolehtivat siitä, ettei tämä takki jätä kylmäksi tundralla, rinteessä tai pyryssä. Vesi ja loska valuu pois takin pinnalta, ja jättää omistajansa hipiän kuivaksi. Erityishuomiota takin suunnitelussa on laitettu hihojen rakenteisiin, joissa hanskojen ja hiha suoja on yhdistetty jatketulla rystysläpällä ja säädettävällä ranneosalla.

Materiaali

100% polyester vahadenimiä. Sisävuori 100% nylonia. Takin eristys on 686:n omaa Infidry -teknologiaa, joka antaa takille pakkasenkestoa yli tarpeen suomalaiseen talveen. Ihan paikallaan seisoskeluun 50-asteen pakkasessa kovassa tuulessa takki ei kuitenkaan ole omiaan, sillä kyseessä on kuitenkin vauhdikas ulkoilu mielessä suunniteltu talvivaate.

Muuta

Takin ominaisuuksiin kuuluu liuta lautailuun tai ekstremetalviurheiluun soveltuvia pikkukikkoja: Korkea kaulus on jämäkkä ja lämmin, joten se suojaa kauluksen sisäisen piilohupun kanssa pätevästi niskaa ja kaulaa lumelta. Takin vetoketjulliset taskut ja piilohupun tasku ovat vettähylkivällä vetoketjulla suojatut. Hartioita koristavat polettipaikat. Takissa on tuuletusaukot kainaloissa sekä rinnassa ja vyön tapaan puettava kiinteä ”powder skirt”, joka estää lumen pääsyn housujen ja takin helman välistä sisään.

Taskut

Rintataskut ovat M65 -tyyliin läpälliset ja vasemmanpuolinen on varustettu erityisellä ”Fast-Pass” -taskulla, joka on kätevä asiakirjojen – kuten hiihtolipun – vilauttelua varten. Takissa on erityinen ”Innie Outie” -läpivientitasku, joka helpottaa puhelimen tai mp3-soittimen käyttöä ulkona liikkuessa. Sisäpuolella takissa on elastinen verkkotasku yleissäilytykseen.

– Valmistaja 686, California, USA
– Vahakankainen talvitakki
– Musta
– Infidry -eristys, 10k standardi
– Säädettävä rannekiristys
– ”Powder skirt”
– Korkea Storm Guard -kaulus
– Piilohupputasku
– Tuuletusaukot
– Läpivienti mp3-soittimelle
– Aktiiviseen liikkumiseen talvisäässä

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä