• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Aidot M65 Kenttähousut Vihreä

Aidot M65 kenttähousut vihreä, vihreät, reisitaskulliset, aidot Yhdysvaltain armeijan kenttähousut, käyttämätömät M-65 Field Pants reisitaskuhousut

88,00 €

Tyhjennä valinta

Aidot M65 kenttähousut vihreä, reisitaskulliset, aidot Yhdysvaltain armeijan kenttähousut, käyttämättömät. Saatavuus rajoitettu, vain pieni erä tarjolla heti toimitukseen!

Aidot M65 kenttähousut vihreä

Aivan oikean aidot jenkkiarmeijan M65-mallin kenttähousut. Maailman vahvinta kangasta? Hyvin mahdollista. Nyt niitä taas saatiin hyvin pieni annos, joten olkaapa nopeita tai jäätte ilman!

Materiaali

Housut ovat valmistettu 50% nylonista ja 50% puuvillasta. Kyseinen materiaaliyhdistelmä on erittäin jämäkkä ja kestävä. Mikäli jotenkin onnistut kankaan repimään rikki, on se helposti ommeltavaa ja kestää hyvin korjausta.

Muuta

Aidot M65 kenttähousut Vihreä mallissa on kuusi (6) taskua. Jokaisen taskun läppä suljetaan nepparilla. Taskut sijaitsevat edessä, takamuksessa ja reisissä. Vyötärömittaa voidaan kiristää tai löysätä housun ulkopuolella olevien kiristysremmien avulla. Housuun sopivan vyön maksimileveys on 35mm. Housuihin on myös mahdollista asentaa lämpövuori napeilla. Tästä syystä housu on erittäin väljä. Lahkeensuista löytyy kiristysremmit.

Lahjepituus on tässä koossa lyhyt, ja haarasauma roikkuu todella pitkällä. Housuja onkin tarkoitettu pidettävän hyvin korkealla vyötäröllä, hieman meikäläisten sarkahousujen tapaan. Tätä käyttämätöntä M65 -housumallia, jota tuotettiin Yhdysvaltojen asevoimille vuodesta 1965 eteenpäin, on saatavana nykyään enää hyvin rajoitetusti. Tämän mm. Vietnamin sodassa ja Sikojenlahdella käytetyn housumallin valmistus armeijalle lopetettiin vuonna 1982.

Koko:

Vyötärö – kiristettävä – max. 82 cm (31″) min. 72 cm (28″)
Lahkeen pituus S -mallissa 80 cm (32″) – S/Short -mallissa 75 cm 30″

– Tuote on käyttämätön
Aito amerikkalainen kenttähousu
– Olive green -vihreät
– Paljon taskuja
– Kestää isältä pojalle

Tutustu tästä aitoon Alpha M65 Kenttätakkiin, väri vihreä!

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus