facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Aidot M65 Kenttähousut vihreä

65,00 

0 out of 5

Aidot M65 kenttähousut vihreä, vihreät, reisitaskulliset, aidot Yhdysvaltain armeijan kenttähousut, käyttämätömä tM-65 Field Pants reisitaskuhousut

Poista

Kuvaus

Aidot M65 kenttähousut vihreä, reisitaskulliset, aidot Yhdysvaltain armeijan kenttähousut, käyttämättömät. Saatavuus rajoitettu, vain pieni erä tarjolla heti toimitukseen!

Aidor M65 kenttähousut vihreä

Aivan oikean aidot jenkkiarmeijan M65-mallin kenttähousut. Maailman vahvinta kangasta? Hyvin mahdollista. Nyt niitä taas saatiin hyvin pieni annos, joten olkaapa nopeita tai jäätte ilman!

Materiaali

Housut ovat valmistettu 50% nylonista ja 50% puuvillasta. Kyseinen materiaaliyhdistelmä on erittäin jämäkkä ja kestävä. Mikäli jotenkin onnistut kankaan repimään rikki, on se helposti ommeltavaa ja kestää hyvin korjausta.

Muuta

Aidot M65 kenttähousut Vihreä mallissa on kuusi (6) taskua. Jokaisen taskun läppä suljetaan nepparilla. Taskut sijaitsevat edessä, takamuksessa ja reisissä. Vyötärömittaa voidaan kiristää tai löysätä housun ulkopuolella olevien kiristysremmien avulla. Housuun sopivan vyön maksimileveys on 35mm. Housuihin on myös mahdollista asentaa lämpövuori napeilla. Tästä syystä housu on erittäin väljä. Lahkeensuista löytyy kiristysremmit.

Lahjepituus on tässä koossa lyhyt, ja haarasauma roikkuu todella pitkällä. Housuja onkin tarkoitettu pidettävän hyvin korkealla vyötäröllä, hieman meikäläisten sarkahousujen tapaan. Tätä käyttämätöntä M65 -housumallia, jota tuotettiin Yhdysvaltojen asevoimille vuodesta 1965 eteenpäin, on saatavana nykyään enää hyvin rajoitetusti. Tämän mm. Vietnamin sodassa ja Sikojenlahdella käytetyn housumallin valmistus armeijalle lopetettiin vuonna 1982.

Koko:

Vyötärö – kiristettävä – max. 82 cm (31″) min. 72 cm (28″)
Lahkeen pituus S -mallissa 80 cm (32″) – S/Short -mallissa 75 cm 30″

– Tuote on käyttämätön
– Aito amerikkalainen kenttähousu
– Olive green -vihreät
– Paljon taskuja
– Kestää isältä pojalle

Tutustu tästä aitoon Alpha M65 Kenttätakkiin, väri vihreä!

Lisätiedot

Väri

Koko

S/SHORT

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä