facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Aito US Fishtail Parkatakki Vihreä

330,00 

0 out of 5

Erikoismallistoa, todella rajoitettu saatavuus! Aito US Fishtail Parkatakki Vihreä, UUSI, lämpövuorella varustettu monikäyttötakki. Irroitettavan lämpövuoren ansiosta takkia voi käyttää läpi vuoden! Harvinaisuus!

Poista
(Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , Brand:

Kuvaus

Aito US Fishtail Parkatakki Vihreä, UUSI, lämpövuorella ja hupulla

Aito US Fishtail Parkatakki Vihreä, käyttämätön

Vihdoinkin on saatavilla erä näitä aitoja ja alkuperäisiä amerikkalaisia solttutakkeja. Takeissa on just se tunnusomainen V-mallinen ”pyrstö”, jota on nähty jenkkimallisissa armeijan talvitakeissa 50-luvulta lähtien. Aikaisemmista myynnissä olleista samanmallisista parkoista poiketen näissä takeissa tulee lämpövuori mukana ja M-kokoa pienemmät ovat ammattiompelijan kaventamia. Tällä hetkellä tarjolla vain koko M ja ilaman huppua!

Materiaali

Ulkokuori on valmistettu 65% puuvillasta ja 35% nylonista. Lämpövuori on 100% polyesteria ja/tai 100% nylonia. Hupun karvareunus on synteettistä nylontekokarvaa, eli elikoita ei olla kohdeltu kaltoin tämän takin teettämisessä. Pese aito US Fishtail Parkatakki mieluiten käsin, tarvittaessa koneessa hellällä ohjelmalla ja mahdollisimman alhaisessa lämpötilassa.

Muuta

Takin irtovuori asennetaan kuoreen napeilla. Huppu on irroitettava, ja sekin kiinnittyy napeilla. Hupun karvareunuksessa on metallilankaa, joka pitää karvareuhkan semmosessa asennossa kuin itse haluat. Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa ulkotaskua. Takin leveyttä voi säädellä vyötäröllä ja helmassa olevista kiristysremmeistä. Tuotekuvissa esiintyvä jantteri on M-kokoa ja kuvattu takki on S. Kuten kuvista näkee, niin rotsi on pitkä ja todella väljä! Jos haluat, että takki istuu edes jonkun verran, niin ota kaksi kokoa pienempi kuin normaalisti käytät.

Vielä muuta

Näitä rotseja tulee aina silloin kun sattuu. Saatavuus on näiden jälkeen taas 0, mutta tilanne voi ehkä muuttua. Jos tää rotsi iskee, niin osta pois, ettei tuu itku.

– Tuote on UUSI, vuori ja huppu hyvin vähän käytettyjä
– Ameriikkalainen
– Aito ja alkuperäinen Fishtail Parka
– Vihreä
– Irtovuorilla
– Karvareunus

Lisätiedot

Koko

XS, S, M

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä