• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
Varasto loppu

Aito US Fishtail Parkatakki Vihreä

Erikoismallistoa, todella rajoitettu saatavuus! Aito US Fishtail Parkatakki Vihreä, UUSI, lämpövuorella varustettu monikäyttötakki. Irroitettavan lämpövuoren ansiosta takkia voi käyttää läpi vuoden! Harvinaisuus!

330,00 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , , Brand:

Aito US Fishtail Parkatakki Vihreä, UUSI, lämpövuorella ja hupulla

Aito US Fishtail Parkatakki Vihreä, käyttämätön

Vihdoinkin on saatavilla erä näitä aitoja ja alkuperäisiä amerikkalaisia solttutakkeja. Takeissa on just se tunnusomainen V-mallinen ”pyrstö”, jota on nähty jenkkimallisissa armeijan talvitakeissa 50-luvulta lähtien. Aikaisemmista myynnissä olleista samanmallisista parkoista poiketen näissä takeissa tulee lämpövuori mukana ja M-kokoa pienemmät ovat ammattiompelijan kaventamia. Tällä hetkellä tarjolla vain koko M ja ilaman huppua!

Materiaali

Ulkokuori on valmistettu 65% puuvillasta ja 35% nylonista. Lämpövuori on 100% polyesteria ja/tai 100% nylonia. Hupun karvareunus on synteettistä nylontekokarvaa, eli elikoita ei olla kohdeltu kaltoin tämän takin teettämisessä. Pese aito US Fishtail Parkatakki mieluiten käsin, tarvittaessa koneessa hellällä ohjelmalla ja mahdollisimman alhaisessa lämpötilassa.

Muuta

Takin irtovuori asennetaan kuoreen napeilla. Huppu on irroitettava, ja sekin kiinnittyy napeilla. Hupun karvareunuksessa on metallilankaa, joka pitää karvareuhkan semmosessa asennossa kuin itse haluat. Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa ulkotaskua. Takin leveyttä voi säädellä vyötäröllä ja helmassa olevista kiristysremmeistä. Tuotekuvissa esiintyvä jantteri on M-kokoa ja kuvattu takki on S. Kuten kuvista näkee, niin rotsi on pitkä ja todella väljä! Jos haluat, että takki istuu edes jonkun verran, niin ota kaksi kokoa pienempi kuin normaalisti käytät.

Vielä muuta

Näitä rotseja tulee aina silloin kun sattuu. Saatavuus on näiden jälkeen taas 0, mutta tilanne voi ehkä muuttua. Jos tää rotsi iskee, niin osta pois, ettei tuu itku.

– Tuote on UUSI, vuori ja huppu hyvin vähän käytettyjä
– Ameriikkalainen
– Aito ja alkuperäinen Fishtail Parka
– Vihreä
– Irtovuorilla
– Karvareunus

Saatat myös pitää...