• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha B-3M Nylon Nahka Pilottitakki Vihreä

Alpha B-3M Nylon Nahka Pilottitakki Vihreä, klassinen ”bomber jacket” pilottitakki nyt nylonkuosilla ja nahkavahvikkeilla, istuva leikkaus, lämmin tekokarvavuori ja kaulus, lämmin talvitakki, valmistaja Alpha Industries – USA

Ainutlaatuinen erikoisversio B-3 Bomber Jacketista!

499,00 € 296,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha B-3M Nylon Nahka Pilottitakki Vihreä, klassinen ”bomber jacket” pilottitakki nyt nylonkuosilla ja nahkavahvikkeilla, istuva leikkaus, lämmin kaulus,tekokarvavuori, lämmin talvitakki, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha B-3M Nylon Nahka Pilottitakki Vihreä

Alphan perusmalliston pilottitakeista löytyy monien yksi ylitse muiden ja sehän on tietenkin MA-1. Alunperin lentäjien käyttöön tarkoitettu kevyt, mutta säätäpitävä välikelin takki on ajan mittaan kuitenkin muokkaantunut muotivirtausten mukana ja nykyään myytävä perusmallinen lotti onkin aikalailla isompi sekä löysempi kuin alkuperäinen armeijaistuvuudella luotu malli. Nyt Alphalta ollaan tunnustettu istuvampien takkimallien tarve ja siellä ollaan otettu harppaus takaisin juurille niin sanottujen ”VF”-mallien eli Vintage Fit -takkien myötä, joihin myös B-3M kuuluu.  Takki on valmistettu perinteitä kunnioittaen ja alkuperäisiä nahkaisia pilottitakkimalleja vaalien, ja pakkohan se on myöntää: 50-luvun hengessä tehtyjen istuvampien nylonkuosisten Alphan pilottimallien yhdistäminen ruskeaan tekonahkaan vain toimii.

Tämä erikoisversio on yksi kourallisesta Eurooppaan toimitetusta nahkaisesta MA-1:tä, joita ei todellakaan näy katukuvassa Suomessa. Siksipä takkia saatiin vain yksi kappale L-kokoa.

Materiaali

Päällysmateriaali Alphan omaa flight proof -nylonia ja korostukset ruskeaa tekonahkaa, joka suojaa luonnollisesti sateelta, loskalta ja lumelta. Hoidat tai et, pinta saa juuri sinunnäköisesi patinan ajan kanssa. Toppaus on puolestaan 100% polyesteriä. Takin sisävuori on joko akryyli- tai polyesterperäistä tekokarvaa ja pirun lämmintä sellaista.

Tokihan materiaalit voisivat olla ihan eläinperäisiäkin, mutta kyllähän sitä hintaakin sitten tulisi. Alphan mukaan täysnahkainen tuote maksaisi jotain 1200 dollarin koillispuolelta.

Muuta

Emme voi tarpeeksi korostaa näiden uusien pilottimallien istuvuuden huikeutta verrattuna tavallisiin MA-1 malleihin. Meidän makuumme perusmalliset pilotit ovat todellakin menneet vähän liian ”palloiksi”, vaikka koko muuten olisi juuri oikea. Tokihan jotkut tykkäävät löysemmästä ja tilavammasta takista, mutta nyt on ainakin vaihtoehtoja!

Samantyylistä ja täysin nylonpintaista pilottitakkia hakevalle on olemassa vielä enemmän vaihtoehtoja! Tätä samalla istuvuudella ja vintage fit -idealla tehtyä Alpha Ma-1 VF59 Pilottitakkia on saatavana mm. vihreänä, mustana ja sinisenä. Tuossa kevyemmässä VF59 MA-1 versiossa on totta kai oranssi vuori.

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa.

Kirjainkoko – Rinnanleveys (cm) – Vaatteen pituus (cm)

XS           – 99                      – 60
S             – 104                     – 62
M             – 111                     – 64
L              – 117                     – 66
XL           – 124                     – 67
2XL          – 132                    – 69

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Kaikenkaikkiaan Alphalla on yli 60 vuoden kokemus laatuvaatteiden valmistamisessa, joka näkyy vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, kestävyydestä ja käytännöllisyydestä tinkimättä. Alpha B-3M on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perinteikäs pilottitakkimalli
– Harvinainen nahkakorostuksin tehty versio
– Lämmin tekokarvavuori
– Väri vihreä, ruskeat korostukset

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!