facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha Big A Canvas Olkalaukku Vihreä

88,00 

0 out of 5

Alpha Big A Canvas Olkalaukku Vihreä, leveä olkahihna, useita erikokoisia osastoja, tuhdit amerikkalaismalliset materiaalit, valmistaja Alpha Industries – USA

Tulossa uusi erä viikolla 52/2016, tilaa ennakkoon!

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Alpha Big A Canvas Olkalaukku Vihreä, leveä olkahihna, useita erikokoisia osastoja, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Big A Canvas Olkalaukku Vihreä

Tämä laukkumalli sopii täydellisesti niille, jotka haluaa organisoida laukkuun laitettavat kamppeet. Tästä laukusta löytyy nimittäin aivan älyttömästi erilaisia ja kokoisia taskuja ja osastoja.

Taskut

Laukku on jaettu neljään osastoon, kannen alla olevat taskut, sen takana oleva tarralla suljettava osasto ja sitten itse iso pääosasto ja kaiken lisäksi vielä laukun takaosassa oleva osasto. Jokaisessa osastossa (paitsi takana) on reilusti taskuja, joilla saadaan tavarat järjestettyä tehokkaasti.

Materiaali

Ulkokangas on paksua, 100% puuvillakanvasta. Sisus on keinomateriaalia, joten se hylkii aavistuksen vettä.

Koko & mitat

40 cm x 30 cm x 15 cm. Tilavuus siis 18 litraa.

Muuta

Laukun kannessa on iso valkoinen Alpha-logo ja teksti ”Alpha Industries”. Kantta ei suljeta lenkeillä, vaan tarranauhoilla. Lenkit ovat ulkonäöllisistä syistä. Olkahihnaa voi säätää reilusti ja se on leveä, joten painavankaan satsin kantaminen ei ole ongelma. Pohjassa on vahvike, jota voi käyttää taitettuna tai sellaisenaan.

Jos jokin haluamasi Alpha Industries laukku malli on loppunut, voit jälkitilata sen tai sitten voit lisätä haluamasi laukun odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite) jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kun ilmoituksen saatuasi teet tilauksen nopeasti, niin saat haluamasi laukun ilmoittamassamme toimitusajassa!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kookas
– Puuvillacanvasta
– Reilusti taskuja
– Iso valkoinen Alpha -printti

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä