• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
2kpl jäljellä

Alpha Cargo Oxford Courier Bag Olkalaukku Musta

Alpha Cargo Oxford Courier Bag Olkalaukku Musta, messenger-kokoluokan olkalaukku, aavistuksen vettähylkivää keinomateriaalia, valmistaja Alpha Industries – USA

95,00 €

Alpha Cargo Oxford Courier Bag Olkalaukku Musta, messenger-kokoluokan olkalaukku, tilaa riittää päivän perustarpeisiin, kangas keinomateriaalia, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Cargo Oxford Courier Bag Olkalaukku Musta

Tämä laukkumalli sopii täydellisesti niille, jotka haluaa organisoida laukkuun laitettavat kamppeet ja kantaa esimerkiksi työkalujaan, kuten läppäriä, kameraa tai muistiinpanovälineitä mukanaan. Tästä laukusta löytyy aivan älyttömästi erikokoisia taskuja ja osastoja.

Koko

Laukun mitat ovat täyteen sullottuna seuraavat: pituus ~80 cm ja pohjan halkaisija 38 cm. Tilavuus on siis kutakuinkin 18 litraa.

Taskut

Laukku on jaettu neljään osastoon, kannen alla olevat taskut, sen takana oleva tarralla suljettava osasto ja sitten itse iso pääosasto ja kaiken lisäksi vielä laukun takaosassa oleva osasto. Jokaisessa osastossa (paitsi takana ja kannen alla olevassa tarraosastossa) on reilusti taskuja, joilla saadaan tavarat järjestettyä tehokkaasti.

Materiaali

Ulkokangas on 100% nylonia. Koska laukku on kokonaan tätä tiukkaan kudottua keinomateriaalia, joten se hylkii aavistuksen vettä.

Muuta

Laukun kannessa on alphan logo ja nimi. Kantta ei suljeta lenkeillä, vaan tarranauhoilla. Lenkit ovat messissä puhtaasti esteettisistä syistä. Olkahihnaa voi säätää reilusti ja se on leveä, joten painavankaan taakan kantaminen ei ole ongelma. Voit myös halutessasi kantaa laukkua kädessä, sillä yläosassa on kantokahva. Pohjassa on vahvike, jota voi käyttää taitettuna tai sellaisenaan. Leveydeltään tämä laukku on aavistuksen samaa kokoluokkaa kuin puuvillainen Big A Canvas Courier olkalaukku.

– Valmistaja Alpha Industries
– Kookas olkalaukku
– Musta
– Alpha Industries -printti
– Reilusti taskuja

Saatat myös pitää...