facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha Cargo Utility Olkalaukku Vihreä

69,00 

0 / 5

Alpha Cargo Utility Olkalaukku Vihreä, kompakti olkalaukku, Yhdysvaltojen armeijan leipälaukku/-kuriirilaukkumallia, valmistaja Alpha Industries – USA

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Alpha Cargo Utility Olkalaukku Vihreä, kompakti olkalaukku, Yhdysvaltojn armeijan leipälaukku/-kuriirilaukkumallia, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Cargo Utility Olkalaukku Vihreä

Tämä laukkumalli sopii täydellisesti niille, jotka haluaa organisoida laukkuun laitettavat pienet tarpeet ja kamppeet lyhyitä reissuja tai työpäivää varten. Tästä laukusta löytyy nimittäin sopivasti erilaisia pieniä taskuja isomman pääosaston lisäksi.

Taskut

Laukku on jaettu isoon pääosastoon, kannen alla olevaan isompaan pikkutaskuosioon, jossa on mm. kännykän tai pienen tabletin mentävä vetoketjullinen tasku ja sisäpuolen vetoketjullinen sisävuoreen rakennettu tasku.

Materiaali

Ulkokangas on paksua, 100% Oxford-puuvillakangasta. Laukun materiaali on kaikinpuolin laadukkaan ja miellyttävän tuntuista.

Koko & mitat

26 x 26 x 6,5 cm. Tilavuus on siis noin 4,4 litraa. Painoa laukulle kertyy tyhjänä 500 grammaa.

Muuta

Laukun kannessa on tumma Alpha-logo ja teksti printillä”Alpha Industries”. Kantta ei suljeta lenkeillä, vaan tarranauhoilla. Lenkit ovat ulkonäöllisistä syistä. Olkahihnaa voi säätää reilusti ja se on leveä, joten painavankaan satsin kantaminen ei ole ongelma.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pieni
– Puuvilla-canvasta
– Reilusti taskuja

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä