Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Alpha Cargo Utility Olkalaukku Vihreä

Alpha Cargo Utility Olkalaukku Vihreä, kompakti olkalaukku, Yhdysvaltojen armeijan leipälaukku/-kuriirilaukkumallia, Iso valkoinen Alphan logo painettuna laukun läppään, valmistaja Alpha Industries – USA

Uusi erä saapuu sisään viikolla 5/2018, tilaa ennakkoon!

79,99 €

Alpha Cargo Utility Olkalaukku Vihreä, kompakti olkalaukku, Yhdysvaltojn armeijan leipälaukku/-kuriirilaukkumallia, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Cargo Utility Olkalaukku Vihreä

Tämä laukkumalli sopii täydellisesti niille, jotka haluaa organisoida laukkuun laitettavat pienet tarpeet ja kamppeet lyhyitä reissuja tai työpäivää varten. Tästä laukusta löytyy nimittäin sopivasti erilaisia pieniä taskuja isomman pääosaston lisäksi.

Taskut

Laukku on jaettu isoon pääosastoon, kannen alla olevaan isompaan pikkutaskuosioon, jossa on mm. kännykän tai pienen tabletin mentävä vetoketjullinen tasku ja sisäpuolen vetoketjullinen sisävuoreen rakennettu tasku.

Materiaali

Ulkokangas on paksua, 100% Oxford-puuvillakangasta. Laukun materiaali on kaikinpuolin laadukkaan ja miellyttävän tuntuista.

Koko & mitat

26 x 26 x 6,5 cm. Tilavuus on siis noin 4,4 litraa. Painoa laukulle kertyy tyhjänä 500 grammaa.

Muuta

Laukun kannessa on valkoinen Alpha-logo ja teksti printillä”Alpha Industries”. Kantta ei suljeta lenkeillä, vaan tarranauhoilla. Lenkit ovat ulkonäöllisistä syistä. Olkahihnaa voi säätää reilusti ja se on leveä, joten painavankaan satsin kantaminen ei ole ongelma.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pieni
– Puuvilla-canvasta
– Reilusti taskuja

Saatat myös pitää...

 • Varasto loppu

  BW Kenttälaukku Musta

  27,00 €
  Lue Lisää
 • Alpha Cargo Oxford Courier Bag Olkalaukku Musta
  Varasto loppu

  Alpha Cargo Oxford Courier Bag Olkalaukku Musta

  95,00 €
  Lue Lisää

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus