• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
2kpl jäljellä

Alpha Cartoon T-Paita Erä L-kokoa

Alpha Cartoon T-Paita Erä L-kokoa, iso Alphan sarjakuvaprintti rinnassa, laadukas kangas, o-kaulus, eri värikomboja, paitoja vain L-koossa, valmistaja Alpha Industries – USA

Myydään loppuun pian, ole nopea!

29,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Cartoon T-Paita Erä L-kokoa, erilaisia Alphan sarjakuvateemaisia printtejä rinnassa, laadukas kangas, o-kaulus,  paitoja saatavilla vain L-koossa, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Cartoon T-Paita Erä L-kokoa

Alphan menevien ja messevien t-paitojen linja jatkuu tämän laadukkaan ja päällä miltei hekumallisen tuntuisen t-paidan myötä. Etumusta koristaa iso Alpha Industriesin Cartoon-malliston sarjakuvateemainen printti, joka vaihtelee paidasta toiseen. Paita on mallia istuva ja laadukas kangas sulkee pitäjänsä mukavasti sisäänsä, kesällä viilee, talvella takki päälle, eks nih?

Paidoissa on mm. USAF Fighter Squadron -printtejä, joissa hyttysteema sekä Air Force Squadron Flying Tigers -printillä koristeltuja sarjakuvatiikereitä. Printit ovat 50-60-luvun amerikkalaisen sotilaskulttuurin mukaisia, jolloin tappohommia maustettiin söpöillä eläinhahmoilla.

Materiaali

Valmistettu 100% puuvillasta, eli pesut sen pienen valkoisen lapun mukaisesti 🙂 Printtiä voi varjella kääntämällä paita pesuun ylösalaisin.

Muuta

Mainittiinko me jo että nämä Alphan uudet paidat on ihan tajuttoman hienoja ulkoisesti, mut myös materiaalinsa ansiosta? Ei? No näähän on, ja toinen toistaan hienompia. Tuoksuvat menestykselle. Saatavana nyt poikkeuksellisen monessa värissä. Paitoja jäi meille henkilökunnan kierroksen jälkeen myyntiin pari kolme tai vain yksi per väri, joten ole nopea mikäli lemppariväriä on saatavilla! Näitä värikomboja ei vältsiin tule myyntiin enää ikinä!

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Nämä paidat on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

Huomioi että kyseessä on erä T-paitoja, joita ei välttämättä tule isompaan tuotantoon koskaan. Siksi tämän erän loputtua ei kaikkia tai mitään näistä todennäköisesti enää tule saataville! Harvinaista herkkua siis.

Alpha Industriesin amerikkalaisten t-paitojen kanssa sopii erinomaisesti käyttöön joko aito Alphan pilottitakki tai yhtälailla passelisti Rambonkin yllä nähty Alphan M65-maihinnousutakki!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Perusmallinen t-paita
– Erä L-kokoisia paitoja
– Eri värejä, valitse mieleisesi valikosta
– Loppuunmyytävä erä – lisää tuskin tulee!

– Iso Alpha Industries -printti rinnassa
– 100% puuvillaa

Saatat myös pitää...