• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Alpha Coach Jacket CW Takki Woodland Camo

Alpha Coach Jacket CW Takki Woodland Camo, perinteinen woodland camo -maastokuviointi, vuorellinen välikelin takki, kevät-syksy, pitää tuulta eikä kastu heti läpi, kevyt fleecevuori pitää lämpimänä, valmistaja Alpha Industries – USA

Cold Weather -versio kevyestä Coach Jacketista nyt maastokuosilla!

145,00 € 116,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Coach Jacket CW Takki Woodland Camo, perinteinen woodland camo -maastokuviointi, vuorellinen välikelin takki, kevät-syksy, pitää tuulta eikä kastu heti läpi, kevyt fleecevuori pitää lämpimänä, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Coach Jacket CW Takki Woodland Camo

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja ja tässä kevyessä välikelin pitkässä takissa haetaan sitä tiettyä pilottifiilistä materiaalien sekä Alphan tinkimättömän laadun kautta. Coach Jacket CW on kevyt ja virtaviivainen välikelin takki kevään ja syksyn vilpoisiin keleihin. Tällä kertaa kyseessä on lyhenteen CW mukainen ”Cold Weather” -versio, johon on lisätty lämmin fleecevuori! Tyyliltään takki on aavistuksen väljempi i ja kenttätakkityyliin sotilasmaisempi kuin useat muut Alphan uusimmat takkimallit. Coach Jacket sopii mallinsa puolesta sekä miehille että naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan Alphan takkien käyttäjiä. Nylonkuosi on edelleen tuultapitävä ja elastiset hihansuut pitävät lämmön sisällä. Jämäkät metallinapit takaavat sen, että suljettu takki on ryhdikäs ja tukeva navakassakin tuulessa.

Materiaali

Pintakangas 100% nylonia. Toppaus 100% polyesteriä, fleece-lämpövuori 35% puuvillaa ja 65% polysteriä ja hihojen vuori 100% polyesteriä.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa M65-maiharin kanssa. Kuvissa mallimme 178cm/75kg käyttää L-koon takkia ja pitää kokoa aavistuksen väljänä, mutta sopivana.

Muuta

Alphan syyskauden 2017 mallisto tulee olemaan täynnä uusia tuttavuuksia, joista Coach Jacket CW on hyvinkin erikoinen ilmestys. Kevyt pitkä välikelin takki ei ole ollut Alphalla pilotit poislukien mikään pysyvästi tarjottava vaate, mutta nyt asia on korjattu. Testaa ja kerro mitä mieltä olet, sillä meiltä näitä kevyempiä takkeja on haluttu jo pitkään! Oman testihenkilöstömme mukaan takki on näppärä ja tyylikäs sekä hyvin kerrospukeutumiseen soveltuva kuoritakkinakin. Ei jos tulee kylmä, ei muuta kuin villaa alle ja jo vain tarkenee Coachin kanssa myös alkutalven keleilläkin.

Jos tarvitset vielä lämpimämpiä Alpha-takkeja, niin tutustu tästä talvimallistoomme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Tuhdimpi välikelin takki
Woodland Camo -maastokuviointi
– Pintakangas pitää tuulta
– Kompakti rakenne
– Vahvat metallivetoketjut
– Rento jenkkityylinen istuvuus
– Alphan punainen remmi roikkuu hihataskusta

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!