facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha Cockpit Uimashortsit

65,00 

0 out of 5

Erikoismallistoa, rajoitettu saatavuus! Alpha Cockpit Uimashortsit, ALPHA printti vasemmassa lahkeessa, resorivyötärö, kiristysnyörit vyötärönauhassa, rento istuvuus, pilottiteemainen kuva joka puolella, valmistaja Alpha Industries – USA

Poista

Kuvaus

Alpha Cockpit Uimashortsit, kunnon pitkälahkeiset uimashortsit rannalle, lentokoneteema, vyötärökiristys, resorivyötärö, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Cockpit Uimashortsit

Jos tekee mieli kokea miltä tuntuvat galaksin äijimmät uimahousut niin tästä löytyy sellanen kombinaatio, että paree olla nopee. Uutuustuote kesälle 2016! Alphan ilmailutausta tulee esiin hienosti toteutetussa ilmailua kuvaavassa kuosissa, joka on muuten mukavaa yllä ja muutenkin erittäin pätevästi kudottua sorttia. Shortsit sidotaan päälle vyötärökiristyksellä, julppi suljetaan tarranauhalla ja vyötärö on joustava maksimaalisen mukavuuden varmistamiseksi.

Materiaali

100% polyesteriä. Joustavat ja mukailevat liikkeitä päällä.

Koko

Normaalimitoitus ja runsas venymis- eli ”makkaravara” vyötärökoossa. Malli 178cm/75kg pitää kuvissa L-kokoa. Ota kokoa isommat per 5 cm ja/tai 5kg.

Tästä Alpha Industries Track T-Paita uusiin college-shortseihin!

– Valmistajana Alpha Industries, USA
– Kunnon uimashortsit
– Lentokoneteema
– Resorivyötärö
– Rennot
– Alphan logo
– Erittäin mukavat yllä
– Laadukas ja erittäin persoonallinen toteutus

Lisätiedot

Koko

M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä