• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha CWU-45 Nahkatakki Musta

Alpha CWU-45 Nahkatakki Musta, Alpha CWU-45 Limited Leather Cold Weather Uniform Flight Jacket, musta klassinen pilottitakki lehmännahasta, valmistaja Alpha Industries – USA

580,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha CWU-45 Nahkatakki Musta, klassisen pilotin nahkatakkiversio, huippulaadukas kaikin puolin, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha CWU-45 Nahkatakki Musta

Mikä oikein on Alpha CWU-45 Nahkatakki Musta: Kun se perusnylontakki ei riitä, valitse CWU-45-mallista tehty lehmännahkainen, paksu ja kaikin puolin ylellinen nahkaversio. Takki ei eroa alkuperäisestä CWU-45 mallista mitenkään muuten kuin että se on valmistettu nahasta. Ja mikä parasta, vieläpä laadukkaimmasta mahdollisesta nahasta.

Alpha CWU-45 Nahkatakki Musta

Takissa on pilottimallinen kaulus, vahva alumiinista valmistettu vetoketju, vetimessä Alpha Industries logo. Hihansuissa ja vyötäröllä musta resorikangas. Ulkopuolelta löytyy kaksi viistotaskua joissa on tarranauha kiinnitys, vasemmassa hihassa hihatasku, joka suljetaan vetoketjulla. Hihataskun ulkopuolella 3kpl ns kynätaskua. Hihataskusta roikkuu Alpha avaimenperä jossa lukee remove before flight. Takin sisäpuolelta löytyy kaksi povitaskua, joista toinen on vetoketjulla suljettava. Vetoketjullisen povitaskun alapuolelta löytyy kännykkätasku joka on tarranauhalla suljettava. Kännykkätasku valmistettu myös samasta lehmännahasta kuin itse takki. Vasemman rinnan päällä irroitettava Alpha Industries logo joka on myös valmistettu nahasta. Jos logo ei halua käyttää sen voi irrottaa ja tilalle laittaa oman merkin.

Koot

Takissa on normaali mitoitus, jotenka esim. 178cm pituinen mies normaalivartalolla varustettuna pärjää L-koolla. Saatavana olevat koot näet koko alasvetovalikosta. Muita kokoja voimme tarvittaessa tilata. Takkia valmistetaan S – 3XL koossa, väri on musta.

Katso sopivat pilottihenkiset aurinkolasit uuden nahkatakkisi kaveriksi tästä!

Jos jokin haluamasi Alpha Industries koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!
– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kunnon nahkatakki CWU-45 tyyliin
– Laadukasta lehmännahkaa, todella jämäkän oloinen takki
– Tietysti musta
– Vimosen päälle tehty
– Taskut kuin CWU-45:ssä
– Taittokaulukset
– Leveät resorit
– Ilmavoimien Pilottien takki nro. 1

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007