• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Alpha CWU-45 Pilotin Nahkatakki Musta

Alpha CWU-45 Pilotin Nahkatakki Musta, klassisen pilotin nahkatakkiversio, CWU-tyylin taittokaulus,  huippulaadukas kaikin puolin, valmistaja Alpha Industries – USA

580,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha CWU-45 Pilotin Nahkatakki Musta, klassisen pilotin nahkatakkiversio, CWU-tyylin taittokaulus,  huippulaadukas kaikin puolin, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha CWU-45 Pilotin Nahkatakki Musta

Kun se perusnylontakki ei riitä, valitse CWU-45-mallista tehty lehmännahkainen, paksu ja kaikin puolin ylellinen nahkaversio. Takki ei eroa alkuperäisestä CWU-45 mallista mitenkään muuten kuin että se on valmistettu nahasta. Ja mikä parasta, vieläpä laadukkaimmasta mahdollisesta nahasta.

Materiaali

Pinta lehmännahkaa ja 100% polyestervuori. Resorit puuvillaa.

Koot

Takissa on normaali mitoitus, joten esimerkiksi 178cm normaalivartaloinen mieshenkilö pärjää L-koolla mainiosti. Saatavana olevat koot näet koko alasvetovalikosta. Muita kokoja voimme tarvittaessa tilata, joten ota yhteyttä kokotoiveen kanssa osoitteeseen shop@salainenagentti.fi!

Muuta

Takissa on pilottimallinen kaulus, vahva alumiinista valmistettu vetoketju, vetimessä Alpha Industries logo. Hihansuissa ja vyötäröllä mahtavan pehmoinen puuvillainen resorikangas. Ulkopuolelta löytyy kaksi viistotaskua ja vasemmassa hihassa hihatasku, joka suljetaan vetoketjulla. Hihataskun ulkopuolella on lisäksi kolme kynätaskua. Hihataskusta roikkuu Alphan ikoninen Remove Before Flight -remmi, punaisena tietenkin. Takin sisäpuolelta löytyy kaksi povitaskua, joista toinen on vetoketjullinen. Vetoketjullisen povitaskun alapuolelta löytyy erillinen kännykkätasku. Tämä kyseinen tasku on valmistettu samasta lehmännahasta kuin takin pintakangaskin. Vasemmalla rinnan päällä irroitettava Alpha Industries -logo, jonka pohja on valmistettu nahasta. Jos vakiomerkkiä ei halua jostain syystä käyttää, sen voi irrottaa ja laittaa tilalle oman tarranauhallisen merkin.

Mitä jos takki/koko on loppu?

Jos jokin haluamasi Alpha Industries koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

Katso sopivat pilottihenkiset aurinkolasit uuden nahkatakkisi kaveriksi tästä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kunnon nahkatakki CWU-45 tyyliin
– Laadukasta lehmännahkaa, todella jämäkän oloinen takki
– Tietysti musta
– Vimosen päälle tehty
– Taskut kuin CWU-45:ssä
– Taittokaulukset
– Leveät resorit
– Ilmavoimien Pilottien takki nro. 1

 

Saatat myös pitää...