Varasto loppu

Alpha CWU LW PM Pilottitakki Musta

Alpha CWU TT LW PM Pilottitakki Musta, kevyt pilottimalli, istuva versio alkuperäisestä klassikosta, pronssinväriset vetoketjut, hieman pidempi malli pitkäselkäisille, tarkoitettu auki pidettäväksi tai korkeintaan T-paidan kanssa, valmistaja Alpha Industries – USA

Uusi erikoisversio klassisesta CWU-pilottitakista!

195,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha CWU LW PM Pilottitakki Musta, kevyt pilottimalli, istuva versio alkuperäisestä klassikosta, korkeat CWU-taskut, tarkoitettu pidettäväksi auki ja korkeintaan kevyen paidan kanssa, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha CWU LW PM Pilottitakki Musta

Kun puhutaan klassisista pilottitakeista, niin kaksi ovat ylitse muiden: MA-1 ja CWU. Taittokauluksinen ja ryhdikkäämpi CWU (Cold Weather Uniform) eroaa myös taskujen osalta sisaruksestaan, sillä vetoketjulliset etutaskut on korvattu korkeilla läpällisillä pystytaskuilla. Se perinteinen pallomainen CWU on päivitetty nyt istuvammaksi Ligthweigh eli LW-versioksi, jotta entistä isompi yleisö voisi nauttia pilottifiiliksestä. Ongelmanahan aiemmin on ollut se, etteivät pienikokoisimmat asiakkaamme ole löytäneet sopivaa istuvuutta perusmallisista piloteista. CWU LW sopii mallinsa puolesta sekä miehille että naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan mallien käyttäjiä. Takki on nimittäin edelleen tuulenpitävä (flight nylon-kangas) ja erityisen leveät resorit hihoissa, kauluksessa sekä vyötäröllä pitävät lämmön sisällä. PM-jatkolyhenne merkitsee erikoismetallisia Precious Metal -metalliosia eli vetoketjut ja napit ovat pronssin värisiä.

Materiaali

100% polyamidia. Pronssinväriset vetoketjut.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa tavallisen CWU:n kanssa. Kuvissa mallimme 178cm/75kg käyttää L-koon pilottia ja pitää sitä hyvin istuvana kokona. Alle ei tällöin sullota turhia villapaitoja tai huppareita, mutta jos niitä haluat mukaan ympätä, ota se huomioon kokoa valitessasi. Nyrkkisääntönä kerrospukeutujien kannattaa ottaa suoraan yksi koko normaalia pilottikokoa isompi takki. Ja koska kyseessä on lightweight-malli, niin takissa on aavistuksen pidemmät hihat ja helma. Pitkäkätiset yksilöt, ottakaa tämä huomioon!

Muuta

Takki on istuvuus poislukien täysin identtinen perinteisen CWU:n kanssa. Kuosi on sama, materiaalit samoja, huomiovuori, taskut, kaulus, vetoketju, kaikki ovat aivan yhtä upeita ja tarkoituksenmukaisia kuin siinä kaikkien rakastamassa lotissa. Taskut suljetaan neppareilla, vetoketjullinen tasku kynäpaikkoineen on samalla paikalla hihassaan, povarit ovat edelleen läsnä oranssissa huomiovuoressaan ja vetoketju on Alphan tyyliin pomminkestävää laatua. Tätä takkia voidaan suositella kaikille niille, jotka ovat haaveilleet pilotista, mutta pallomainen istuvuus ovat olleet liian kova pala purtavaksi.

Täältä löydät kattavan Alpha Industries -pilottitakkien valikoimamme!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Slimmattu version CWU-pilotista
– Musta
– Polyamidikangas (flight nylon)pitää tuulta
– Perinteisen pilotin ominaisuudet
– Istuva malli
– Ei pallomainen kuten ns. normi 80-luvun malli
– Erikoispitkä helma ja perusmallia pidemmät hihat
– Erikoispitkät resorit
– Vahvat pronssiset vetoketjut
– Aito ja alkuperäinen, nyt uudella leikkauksella

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus