• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha Discoverer Talvitakki Burgundy

Alpha Discoverer Talvitakki Burgundy, muhkea ja pitkä talvitakki, lisäinsertti kauluksella, viininpunainen väri harmailla korostuksilla, erikoisversio perinteikkäästä N3B:stä, valmistaja Alpha – USA

Uutuusversio klassisesta N3B talviparkasta!

335,00 € 274,70 €

Tyhjennä valinta

Alpha Discoverer Talvitakki Burgundy, muhkea ja pitkä talvitakki, lisäinsertti kauluksella, viininpunainen väri harmailla korostuksilla, erikoisversio perinteikkäästä N3B:stä, valmistaja Alpha – USA

Alpha Discoverer Talvitakki Burgundy

Tämmöisille takeille on ainoastaan yksi valmistaja ja se on Alpha Industries. N3B on supersuosittu talvitakki, ja ihan syystäkin. Klassinen N3B on malliltaan pitkä parka, jonka tuore versio on nimeltään Discoverer. Tätä takkia voi kuvailla parhaiten kolmella sanalla: Lämmin, paras ja tyylikäs. Discoverer on takista veistetty erikoisversio, jonka päällepäin näkyvin ominaisuus on harmaalla värillä korostetut vetoketjut. Takki on myös astetta timmimpi päällä, joka mukailee moderneja ”kevyttoppa”-trendejä. Takissa on tuplavetoketjullinen etusulku, jotta viima ei taatusti pääse sisään paleltamaan urheaa lumessatarpojaa.

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista, mukaanlukien hupun karvareunus. Kuoriosa ja sisävuori ovat 100% nylonia. Toppaus on 100% polyesteriä. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei saa tehdä juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Koko

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään L-kokoa. Takki istuu sopivasti ja on ryhdikäs yllä.

Taskut

N3B on varustettu suuremmalla taskumäärällä kuin sen pikkuveli, N2B. Takin alaosasta löytyy kaksi kookasta, neppareilla suljettavaa taskua. Takissa on myös kaksi neppareilla suljettavaa rintataskua. Pilottitakkeihin tuttuun tapaan tästäkin löytyy hihatasku, joka sijaitsee vasemmassa hihassa. Tasku suljetaan vetoketjulla ja sen päällä on muutama paikka kynille sekä Alphan tunnusomainen punainen remmi. Sisäpuolella, vasemmalla puolella, on avoin povitasku.

Muuta

Takin leveyttä saa kontrolloitua vyötäröllä olevasta kiristysremmistä. Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle lämätään vielä kunnon myrskyläppä. Kun nostat vetoketjun ihan tappiin asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon. Siitä on hurjan suuri hyöty todella epämiellyttäviä kelejä vastaan. Jos et sitten tykkää yhtään hupussa olevasta karvareunuksesta, niin sen saa tarvittaessa kokonaan irti. Huppua voi myös kiristää takana olevasta kiristysremmistä.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Burgundy eli viininpunainen
– Pitkä parkatakki
– Tuplavetoketjullinen rakenne
– Vetoketjulla jaettava snorkkelihuppu
– Hupussa irroitettava tekokarvareunus
– Lämmin
– Kiristys vyötäröllä
– Erikoisversio N3B:stä
– Harmaat korostukset