• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New1kpl jäljellä

Alpha Falcon II Pilottitakki Darkgreen

Alpha Falcon II Pilottitakki Darkgreen, lyhyt pilottitakkimalli, tuultapitävä nylonkuori, oranssin väriset korostukset, virallinen väri “darkgreen”, ainutlaatuinen erikoisversio, valmistaja Alpha Industries – USA

Uusi ainutlaatuisen värikäs pilottitakkimalli Alphalta!

239,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Falcon II Pilottitakki Darkgreen, lyhyt pilottitakkimalli, tuultapitävä nylonkuori, oranssin väriset korostukset, virallinen väri “darkgreen”, ainutlaatuinen erikoisversio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Falcon II Pilottitakki Darkgreen

Tämmöisille takeille on ainoastaan yksi valmistaja ja se on Alpha Industries. Uudet istuvat pilottitakkimallit ovat tulleet jäädäkseen, ja ihan syystäkin, sillä vaikka klassinen MA-1 on edelleen se tunnetuin lotti, ovat varsinkin timmimmät VF-mallit tehneet ryminällä muutosta markkinoilla. Tätä takkia voi kuvailla parhaiten sanoilla ainutlaauisen tyylikäs. Hieman Alphan talvitakkimalliston PPS-etumerkillä varustettujen värikkäämpien takkien tapaan Falcon II on ainutlaatuinen erikoisversio, jonka päällepäin näkyvin ominaisuus on kirkkaan oranssilla korostetut vetotimet ja kirjailut. Takki on VF-mallien tavoin astetta timmimpi päällä, joten huomioi tämä kokoa valitessasi.

Koko

HUOM.! Kuvissa 3XL-takkia pitää yllään 178cm/78kg kaveri, jolle koko on auttamatta iso. Oikea koko olisi jotain L-XL suunnasta. 3XL sen sijaan menee mukavasti semmoiselle 180+cm ja 90-100 kg kaverille.

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista, ja pintakangas vielä tarkemmin sanottuna suurimmaksi osaksi flight proof -nylonista ja sen johdannaisista.  Kuoriosa on tarkalleen 53% polyamidia / 47% polyesteriä ja sisuksen vuoraus on 100% polyesteriä. Ensinnäkään takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin vaikkapa puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei kannata eikä saakaan tehdä juuri mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Taskut

Falcon II on varustettu asiallisella taskumäärällä. Takin alaosasta löytyy kaksi kookasta, neppareilla suljettavaa etutaskua. Pilottitakkeihin tuttuun tapaan tästäkin löytyy remmillinen lisätaskutasku vasemmassa hihassa. Takissa on myös kaksi vetoketjullista ranteen korkeudella olevaa hihataskua, yksi molemmin puolin. Tasku suljetaan vetoketjulla ja sen päällä on muutama paikka kynille. Sisäpuolella, molemmilta puolilta, löytyy pistomallinen viisto ja napitettava povitasku.

Muuta

Takki suljetaan vetoketjulla. Hihoissa komeilee Alphan teemaan sopivat kirjailut. Falcon II:ssa on hieman sotilastyyliset polettivahvikkeet ja vahvikkeita yleisestikin taskujen suluissa, joten sekin on ainutlaatuinen ominaisuus muihin firman pilottitakkimalleihin verrattuna. Mieleen tulee hieman männävuosien erikoistakki nimeltään Alpha Strike, joskin taskut ja toppaus ovat täysin erilaiset.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Istuva erikoismallinen pilottitakkimalli
– Värikkäät korostukset
– Tummanvihreä pintakangas
– Leveät resorit vyötäröllä ja hihoissa
– Runsaasti taskuja
– Oranssi sisävuori

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus