• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha Falcon Pilottitakki Tummansininen

Alpha Falcon Pilottitakki Tummansininen, lyhyt pilottitakkimalli, tuultapitävä nylonkuori, keltaiset korostukset, virallinen väri ”replica blue”, ainutlaatuisen värikäs erikoisversio, valmistaja Alpha Industries – USA

Uusi ainutlaatuisen värikäs pilottitakkimalli Alphalta!

239,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Falcon Pilottitakki Tummansininen, lyhyt pilottitakkimalli, tuultapitävä nylonkuori, keltaiset korostukset, virallinen väri ”replica blue”, ainutlaatuisen värikäs erikoisversio, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Falcon Pilottitakki Tummansininen

Tämmöisille takeille on ainoastaan yksi valmistaja ja se on Alpha Industries. Uudet istuvat pilottitakkimallit ovat tulleet jäädäkseen, ja ihan syystäkin, sillä vaikka klassinen MA-1 on edelleen se tunnetuin lotti, ovat varsinkin timmimmät VF-mallit tehneet ryminällä muutosta markkinoilla. Tätä takkia voi kuvailla parhaiten sanoilla ainutlaauisen tyylikäs. Hieman Alphan talvitakkimalliston PPS-etumerkillä varustettujen värikkäämpien takkien tapaan Falcon on ainutlaatuinen erikoisversio, jonka päällepäin näkyvin ominaisuus on kirkkaankeltaisella värillä korostetut vetotimet ja kirjailut. Takki on VF-mallien tavoin astetta timmimpi päällä, joten huomioi tämä kokoa valitessasi.

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista, ja pintakangas vielä tarkemmin sanottuna suurimmaksi osaksi flight proof -nylonista ja sen johdannaisista.  Kuoriosa on tarkalleen 53% polyamidia / 47% polyesteriä ja sisuksen vuoraus on 100% polyesteriä. Ensinnäkään takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin vaikkapa puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle rotsille ei kannata eikä saakaan tehdä juuri mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeila poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Taskut

Falcon on varustettu asiallisella taskumäärällä. Takin alaosasta löytyy kaksi kookasta, neppareilla suljettavaa taskua. Takissa on myös kaksi vetoketjullista rintataskua. Pilottitakkeihin tuttuun tapaan tästäkin löytyy remmillinen lisätaskutasku vasemmassa hihassa. Tasku suljetaan vetoketjulla ja sen päällä on muutama paikka kynille. Sisäpuolella, vasemmalla puolella, on povitasku.

Muuta

Takki suljetaan vetoketjulla. Hihoissa komeilee Alphan teemaan sopivat kirjailut. Falconissa on hieman sotilastyyliset polettipaikat ja remmipaikkoja yleisestikin taskujen suluissa, joten sekin on ainutlaatuinen ominaisuus muihin firman pilottitakkimalleihin verrattuna. Mieleen tulee hieman männävuosien erikoistakki nimeltään Alpha Strike, joskin taskut ja toppaus ovat täysin erilaiset.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Istuva pilottitakkimalli
– Värikkäät korostukset
– Tummansininen pintakangas
– Leveät resorit vyötäröllä ja hihoissa
– Erikoisversio
– Kirkkaankeltaiset korostukset

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007