ALE 1kpl jäljellä

Alpha Field Pants VF Housut Musta – Bomber housut

Alpha Field Pants VF Housut musta, reisitaskuhousut, isot taskut, istuvammat reisarit, laadukkaat, valmistaja: Alpha Industries

Erikoismallistoa, nyt poistohintaan!!

110,00 € 78,60 €

Tyhjennä valinta

Alpha Field Pants VF Housut Musta, reisitaskuhousut, isot taskut, istuvammat reisarit, laadukkaat

Alpha Field Pants VF Housut Musta

VF:t Alphalta ovat astetta istuvammat reisitaskuhousut, joissa on sama määrä taskuja ja samantuntuinen materiaali kuin firman erinomaisissa Tough -housuissa. Mustat, siistit ja laadukkaat olisivat kolme laatusanaa, joilla näitä kuvailisimme. Sopivat arkikäyttöön ja rentoon menoon.

Taskut

Näissä reisitaskuhousuissa onkin vähän erikoisemmat taskut, ainakin reisitaskujen osalta. Vasemmassa reidessa on reisitasku, joka on jaettu kahteen osaan. Molempien taskujen päällä on omat läpät jotka suljetaan neppareilla. Oikeassa reidessä on normaali, yksiosainen reisitasku joka suljetaan neppareilla. Housuissa on myös kaksi suljettavaa takataskua ja kaksi avointa etutaskua.

Materiaali

Alpha field pants VF:t on valmistettu farkun kaltaisesta, 100% puuvillasta. Kangas on erittäin vahvasti pesty, joten kankaassa näkyy paljon sävyvaihtelua. Pese housut max. 40 asteen pesulämpötilassa nurinpäin käännettynä.

Koot

Alpha field pants koots koot on merkitty tuuma koolla, eli: 31″, 32″, 33″, 34″, 36″, 38″, tässä housu mallissa on lahkeenpituus on 32 tuumaa.

Muuta

Jokaisen taskun ympäriltä löytyy paljon erilaisia yksityiskohtia, kuten vahvikekangasta, neppareiden vastakappaleita yms. Vasemman reisitaskun päällä on tyylikäs Alpha IND-kangasmerkki. Lahkeensuut ovat suorat, joten ne istuvat kenkien päälle napakasti. VF:ssä on normaalia kapeammat vyölenkit, sillä näihin housuihin saat max. 35mm leveän vyön. Takamuksessa on vahvikepaikat.

Tutustu myös Alpha Tough reisitaskuhousuihin tästä!

– Valmistaja Alpha Industries
– Huippulaadukkaat reisitaskuhousut
– Mustat
– Astetta istuvammat, kuitenkin normaali mitoitus
– Alpha -logo vasemmassa reisitaskussa
– Paljon taskuja
– Paljon yksityiskohtia

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus