• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Alpha Fishtail CW TT Talvitakki Replica Blue

Alpha Fishtail CW TT Talvitakki Replica Blue, istuva fishtail-malli, tummansininen väri, slim-fit mitoitus, aito ja alkuperäinen leikkaus, valmistaja Alpha Industries – USA

Moderni fishtail-malli Alphalta – pilottitakkimallisella oranssilla vuorella!

278,00 € 222,40 €

Tyhjennä valinta

Alpha Fishtail CW TT Talvitakki Replica Blue, istuva fishtail-malli, tummansininen väri, slim-fit mitoitus, aito ja alkuperäinen leikkaus, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Fishtail CW TT Talvitakki Replica Blue

Amerikkalainen Alpha Industries on ehkä parhaiten tunnettu maailman hienoimmista pilottitakeista, mutta osaa firma tehdä muitakin messeviä rotseja. Tämä tyylitelty versio yhdysvaltalaisesta ”fishtail”-takista on esikuvalleen uskollinen ja ennen kaikkea erinomaisen mukava vaate. Alpha Fishtail CW TT -takin ”kalanpyrstömäisen” helman saa kiristettyä naruteitse todella tiiviiksi, joten lämpö ei karkaa alakautta ympäristöön. Lämmin on ja pysyy laadukkaan materiaalin lisäksi myös sen takia, että takissa on lämmin huppu ja paljon kiristysmahdollisuuksia ynnä resoreita, jotta se tuima viima ei pääsisi luihin ja ytimiin tökkimään. Nyt on kyseessä vielä erityinen CW TT -malliston takki, joka muodustuu sanoista Cold Weather Two Tone ja merkitse suomeksi takin vuoren erikoisväriä. Takki on yksinkertaisesti sekä istuva että lämmin.

Materiaali

Takin pinta on 100% nylonia Alphan pilottitakkien tyyliin. Sisävuori sen sijaan on polyesteriä parhaan mahdollisen lämmöneristyksen saamiseksi paisuttamatta takkia massiivisen kokoiseksi. Puhdistukseen suosittelemme kuivapesua, jotta takki pysyisi uudenveroisena mahdollisimman kauan.

Koko

Tuotekuvien malli on 178cm/75kg, hänellä on yllään L-kokoinen takki ja pitää sitä juuri sopivana. Takki on malliltaan istuva, mutta sen verran tilaa riittää, että alle menisi vielä lämmin villaneule tai paksumpi puuvillapaita.

Muuta

Hupun saa mallattua itselleen sopivaksi narukiristimien ja remmisäädön avulla.  Vetoketjun saa piiloon napein suljettavan kangasläpän alle. Takissa on edessä neljä taskua, jotka suljetaan napein; sisällä sijaitsee yksi povari. Ulkotasku vuorattu sisäpuolelta villafleece kankalla, jotenka niissä on mukava pitää käsiä ilman käsineitä. Alphan kohokuviomerkki vasemmassa hihassa. Paksu, pehmeä ja lämpimästi topattu vuori.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä naisten pitkä parkatakki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

Täältä löydät myös miesten Alpha Vintage Fishtail Parkatakin!

– Valmistajana Alpha Industries, USA
– Hupullinen pitkä parkatakki
– Istuva malli
– Sininen eli ”replica blue”
– Paljon säätövaraa
– Kiristettävä ”kalanpyrstö”-helma
– Slim-Fit malli

Ystis tarjous


Saat -16% alennusta ovh hinnasta

voimassa 16.2.20 asti koodilla

WKND8