• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Alpha Fishtail TT 2-in-1 Talvitakki Vihreä

Alpha Fishtail TT 2-in-1 Talvitakki Vihreä, jenkkiarmeijan fishtail-rotsin mukaan tehty uutuusversio syksylle 2016, omanaan käyttökelpoinen maastokuvioitu irtovuori, iso huppu, istuva mitoitus, valmistaja Alpha Industries – USA

Todella monipuolinen ja laadukas takkipaketti Alphalta!

399,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Fishtail TT 2-in-1 Talvitakki Vihreä, jenkkiarmeijan fishtail-rotsin mukaan tehty uutuusversio syksylle 2016, omanaan käyttökelpoinen maastokuvioitu irtovuori, iso huppu, istuva mitoitus, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Fishtail TT 2-in-1 Talvitakki Vihreä

Amerikkalainen Alpha Industries on ehkä takkien saralla parhaiten tunnettu maailman hienoimmista pilottitakeista, mutta osaa firma tehdä muitakin messeviä rotseja. Tämä tyylitelty versio yhdysvaltalaisesta ”fishtail”-takista on alkuperäiselle armeijamallin esikuvalleen uskollinen ja ennen kaikkea erinomaisen mukava vaate. Takin ”kalanpyrstömäisen” helman saa kiristettyä naruteitse todella tiiviiksi, joten lämpö ei karkaa alakautta ympäristöön. Lämmin on ja pysyy laadukkaan materiaalin lisäksi myös sen takia, että takissa on iso huppu ja paljon kiristysmahdollisuuksia ja resoreita, jotta se tuima viima ei pääsisi luihin ja ytimiin tökkimään.

Tässä TT-erikoisversiossa on aavistuksen tiiviimpi vuori ja jämäkämpi istuvuus, mutta se on testiemme mukaan aivan yhtä lämmin kuin perus fishtail. Maastokuvioitu sisävuori lähtee irti helposti, sillä se on kiinni vain yhdellä napilla niskasta. Muutoin lisävuori on mahdollista käyttää sellaisenaan kevyenä nylonkuosisena takkina, jossa on kevyt polyestertoppaus. Katso tuotekuvat loppuun asti, jolloi näet tarkemmin lisävuoren ja päällystakin lisäominaisuudet!

Materiaali

65% puuvillaa ja 35% nylonia. Tekokarva on akryyliä. Puhdistukseen suosittelemme kuivapesua.

Muuta

Alpha Fishtail TT 2-in-1 Talvitakki Vihreä on monipuolinen myös huppunsa osalta, sillä todella tilavan hupun saa mallattua itselleen sopivaksi narukiristimien ja remmisäädön avulla. Olkapäiltä löytyvät poletit arvomerkkien ja arvottomien merkkien kiinnittämistä varten. Vetoketjun saa piiloon napein suljettavan kangasläpän alle. Takissa on edessä neljä taskua, jotka suljetaan napein; sisällä sijaitsee molemmin puolin povari. Alphan tarranauhallinen kohokuviomerkki oikealla puolella rinnassa. Sekä irtovuoressa että itse takissa on molemmissa pehmeä ja lämpimästi topattu vuori. Irtovuoressa on omat viistot etutaskunsa ja lämpimät pilottitakkityyliset resorit, jotka pitävät leveytensä ansiosta lämmön tehokkaasti ylävartalosi turvana. Tätä takkia saa myös perusmallisena fishtailina, jota on saatavana mustana, harmaana ja vihreänä sekä naisten mallina.

Koot

Kuvien malli 178cm/75kg pitää yllään L-kokoa ja pitää sitä sopivana. Ilman lisävuorta alle mahtuisi kivasti huppari.

Kirjainkoko – 1) Pituus helmasta kaula-aukon reunaan (cm) – 2) Rinnanympärys

XS      1) 147-158    2) 81-86

S        1) 152-170    2) 86-91

M        1) 165-188    2) 96-102

L        1) 170-193    2) 101-108

XL       1) 170-193    2) 112-118

2XL      1) 170-193    2) 117-122

3XL      1) 170-193   2) 122-128

Mitat pitävät akuutisti paikkansa, parkatakki on slim-fit joten huomioi tämä kun tilaat!

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten voit lisätä haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistajana Alpha Industries, USA
– Hupullinen Fishtail Parka -takki
– Istuvampi erikoismalli
– Tummanvihreä pintakangas
– Irroitettava maastokuvioitu lisävuori
– Paljon säätövaraa
– Kiristettävä ”kalanpyrstöhelma”
– Tilava huppu

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!