• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Alpha Flight Duffel Bag Putkilaukku Woodland Camo

Alpha Flight Duffel Bag Putkilaukku Woodland Camo, pitkä duffelimallinen laukku/olkalaukku, tilaa riittää kookkaammilekin vaihtovaatteille tai salikamppeille, kangas flightproof nylonia, oranssi sisävuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Ainutlaatuinen maastokuvioitu duffelilaukku Alphalta!

198,00 €

Alpha Flight Duffel Bag Putkilaukku Woodland Camo, pitkä duffelimallinen laukku-/olkalaukku, tilaa riittää kookkaammilekin vaihtovaatteille tai salikamppeille, kangas flightproof-nylonia, oranssi sisävuori, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Flight Duffel Bag Putkilaukku Woodland Camo

Tämä laukkumalli sopii täydellisesti niille, jotka haluavat kantaa mukanaan paljon kevyempiä varusteita, kuten vaihtovaatteita, kuntoiluvarusteita tai vaikkapa urheiluvarusteita harjoituksiin ynnä takaisin. Tästä laukusta löytyy aivan mahtavankokoinen pääosio ja pari pienempää osastoa. Kirkkaanoranssi sisävuori tekee myös pienien esineiden löytämisestä helpompaa kuin niiden ainaisten mustien perusmallisten lätkäkassien tai salikassien sisävuori.

Koko

Laukun mitat ovat täyteen sullottuna 36 cm x 75 cm. Tilavuus on siis kutakuinkin 70 litraa.

Taskut

Laukun päätasku on todella tilava ja vetää sisäänsä helposti työpäivän vaihtovaatteet ja kengät. Lisäksi laukussa on toisessä päädyssä vetoketjullinen sivutasku. Pilottitakkimainen pikkuinen ”hihatasku” kynäpaikkoineen löytyy laukun sivulta ja litteä vetoketjullinen asiakirjatasku tämän pienemmän taskun alta.

Materiaali

Ulkokangas on 100% nylonia. Koska laukku on kokonaan tätä tiukkaan kudottua keinomateriaalia, joten se hylkii aavistuksen vettä. Metalliosat ovat messinkiset.

Muuta

Laukussa on oman mieltymyksen mukaan säädettävä olkahihna, joten laukku voi käyttää halutessaan joko olalla tai selässä. Kantokahvat mahdollistavat laukun kantamisen sivulla. Laukun sivussa roikkuu Alphan tuttu punainen remeli. Katsasta Alphan kattava laukkuvalikoimamme täältä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kookas duffelilaukku
– Maastokuvioitu
– Oranssi sisävuori
– Punainen Alpha Industries -remmi
– Reilunkokoinen päätasku

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!