facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha Fly High T-Paita Harmaa

39,99 

0 out of 5

Kaikki koot loppuunmyyty! Alpha Fly High T-Paita harmaa, ommeltu teksti, printti, kohokuvio teksi ja Alphan logo, laadukas kangas, v-kaulus, Supahot

Poista

Kuvaus

Alpha Fly High T-Paita Harmaa, ommeltu teksti, printti, kohokuvio teksi ja Alphan logo, laadukas kangas, v-kaulus, SuperHot!

Alpha Fly High T-Paita Harmaa

Alphan menevien ja messevien t-paitojen linja jatkuu tämän laadukkaan ja päällä miltei hekumallisen tuntuisen t-paidan myötä. Etumusta koristavat kiinni ommeltu ”Fly High” -teksti, kohokuvioteksti ja Alphan logo sekä värikäs lentokoneaiheinen printti. Paita on mallia tilava, eli kaikki te bodarit ja korkeaproteiinista dieettiä noudattavat huomio, tässä on paita joka ei hiosta tai rajoita liikeratoja!

Materiaali

Valmistettu 100% puuvillasta, eli pesut sen pienen valkoisen lapun mukaisesti 🙂 Printtiä voi varjella kääntämällä paita pesuun ylösalaisin.

Muuta

Mainittiinko me jo että nämä Alphan uudet paidat on ihan tajuttoman hienoja ulkoisesti, mut myös matskunsa ansiosta? Ei? No näähän on, ja toinen toistaan hienompia. Jos olet lintudiggari tai vaan kotkien ystävä, liikaa Bravestaria katsonut ja perso hyville paidoille, tää on just sun juttu! Muusiten, naishenkilökuntamme määritteli paidan seksikkyyden tasolle ”Supahot”.  Tuoksuvat menestykselle ja vapaudelle. Lennä korkealla ja elä vapaana!

-Alphan T-paita, Fly High
-Harmaja
-Rinnassa kirjava joukko kohokuvioita, printtiä ja ommeltua tekstiä
-100% puuvillaa
-Niille jotka tykkää lentää tai elää vapaana

Lisätiedot

Koko

XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä