• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha Fly High T-Paita Harmaa

Alpha Fly High T-Paita harmaa, ommeltu teksti, printti, kohokuvio teksi ja Alphan logo, laadukas kangas, v-kaulus, Supahot

Kaikki koot loppuunmyyty!

39,99 €

Tyhjennä valinta

Alpha Fly High T-Paita Harmaa, ommeltu teksti, printti, kohokuvio teksi ja Alphan logo, laadukas kangas, v-kaulus, SuperHot!

Alpha Fly High T-Paita Harmaa

Alphan menevien ja messevien t-paitojen linja jatkuu tämän laadukkaan ja päällä miltei hekumallisen tuntuisen t-paidan myötä. Etumusta koristavat kiinni ommeltu ”Fly High” -teksti, kohokuvioteksti ja Alphan logo sekä värikäs lentokoneaiheinen printti. Paita on mallia tilava, eli kaikki te bodarit ja korkeaproteiinista dieettiä noudattavat huomio, tässä on paita joka ei hiosta tai rajoita liikeratoja!

Materiaali

Valmistettu 100% puuvillasta, eli pesut sen pienen valkoisen lapun mukaisesti 🙂 Printtiä voi varjella kääntämällä paita pesuun ylösalaisin.

Muuta

Mainittiinko me jo että nämä Alphan uudet paidat on ihan tajuttoman hienoja ulkoisesti, mut myös matskunsa ansiosta? Ei? No näähän on, ja toinen toistaan hienompia. Jos olet lintudiggari tai vaan kotkien ystävä, liikaa Bravestaria katsonut ja perso hyville paidoille, tää on just sun juttu! Muusiten, naishenkilökuntamme määritteli paidan seksikkyyden tasolle ”Supahot”.  Tuoksuvat menestykselle ja vapaudelle. Lennä korkealla ja elä vapaana!

-Alphan T-paita, Fly High
-Harmaja
-Rinnassa kirjava joukko kohokuvioita, printtiä ja ommeltua tekstiä
-100% puuvillaa
-Niille jotka tykkää lentää tai elää vapaana

Saatat myös pitää...