facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha Heavy Duty Kangasvyö Sininen

34,99 

0 out of 5

Alpha Heavy Duty Nylonvyö Sininen, jämäkkä ja leveä web belt, HD= heavy duty, kovaan käyttöön, itse lyhennettävissä, valmistaja Alpha Industries – USA

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

Alpha Heavy Duty Kangasvyö Sininen, jämäkkä ja leveä web belt kangasvyö, laadukas, kohokuvioitu ja jämäkkä metallisolki, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Heavy Duty Kangasvyö Sininen

Alphan Heavy Duty -malliset kangasvyöt ovat aika pirun jämäkkiä ja hyviä vöitä, eikä mitään rimpuloita! Vyöthän on tunnetusti yksi osa tarkkaa ja tyylikästä asukokonaisuutta ja sen takia otimme amerikkalaiselta pilottitakeistaan tunnetulta Alphalta myyntiin myös näitä firman omia ”web belttejä”. Tässä miehekkäässä vyössä on upeasti kulutettu solki ja reilu pituus vakiona.

Suomen ja rohkenemme sanoa koko Pohjois-Euroopan kattavin Alpha Industries -pilottitakkivalikoimamme löytyy täältä.

Muuta

Vyön solki on tehty jämäkästä teräksestä ja se on kulutettu näyttämään komealta. Jokaisen vyönsoljen kulutus on tehty yksilöidysti, joten eroja kuvassa näkyvään vyöhön voi ilmetä. Soljessa on iso Alpha Industriesin logo ja sen alapuolella teksti ”ALPHA INDUSTRIES USA”.

Alpha Heavy Duty Kangasvyön lyhentäminen kotikonstein

Vyön pituus on reilut 125cm. Mikäli vyö on Teille holtittoman pitkä, niin sen voi myös lyhentää helposti kotikonstein. Avaa vyönsolki kangasosasta esimerkiksi talttapääruuvarilla, leikkaa vyö sopivan pituiseksi ja sulata leikattu pää kevyesti sytyttimellä. Laita solki takaisin ja pääset nauttimaan sopivan pituisesta ja taatusti pirun tyylikkäästä vyöstä

Alphan kangasvyöt sopivat melkein housuun kuin housuun. Suosittelemme tätä vahvaa nylonvyötä kaveriksi erityisesti seuraaville tuotteille: Alpha Tough Cargo Pants ja Reef Cargo Reisitaskuhousut.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kunnon kangasvyö
– Väri sininen
– Pituus 125cm
– Kohokuvioitu terässolki

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä