• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Alpha Heavy Duty Kangasvyö Woodland Camo

Alpha Heavy Duty Kangasvyö Woodland Camo, maastokuvioitu kangasvyö, jämäkkä ja leveä kangasvyö jolla on pituutta 125cm, toinen puoli maastokuvioitu ja toinen vihreä, valmistaja Alpha Industries – USA

38,00 €

Alpha Heavy Duty Kangasvyö Woodland Camo, maastokuvioitu, jämäkkä ja leveä kangasvyö, valmistaja Alpha – USA

Alpha Heavy Duty Kangasvyö Woodland Camo

Alphan HD eli heavy duty web beltit on aika pirun jämäkkiä ja hyviä vöitä. Vyöthän on tunnetusti yksi osa tarkkaa ja tyylikästä asukokonaisuutta ja sen takia otimme Alphan HD vöitä myyntiin. HD vyössä on upeasti kulutettu solki ja reilu vyönpituus.

Muuta

Vyön solki on tehty näyttämään kulutetulta. Jokaisen vyönsoljen kulutus on tehty yksilöidysti, joten eroja kuvassa näkyvään vyöhön voi ilmetä. Soljessa on iso Alpha industriesin logo ja sen alapuolella teksti ”alpha industries usa”.

Pituus ja lyhentäminen

Vyön pituus on reilut 125cm. Mikäli vyö on Teille holtittoman pitkä, niin sen voi myös lyhentää helposti kotikonstein. Avaa vyönsolki kangasosasta esimerkiksi talttapääruuvarilla, leikkaa vyö sopivan pituiseksi ja sulata leikattu pää kevyesti sytyttimellä. Laita solki takaisin ja pääset nauttimaan sopivan pituisesta ja taatusti pirun tyylikkäästä vyöstä

Maastokuvioitu / oliivinvihreä

Vaikkakin tämä vyö on maastokuvioitu, niin solkea kääntämällä voit hyödyntää myös sen oliivinvihreää puolta. Tuotekuva 2:sta näet kuinka vyön toinen puoli on oliivin vihreä ja toinen puoli maastokuvioitu. Soljen voit kääntää samalla tavalla kuin yläpuolella on neuvottu.

HUOM.!

Jos jokin haluamasi Alpha Heavy Duty Nylonvyö on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi  haluamasi vyön saapuessa varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, myös todennäköisesti saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Vankka kangasvyö
– Väri maastokuvioitu / vihreä
– Pituus 125cm

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!