• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Alpha Heavy Duty Nylonvyö Hopea

Alpha Heavy Duty Nylonvyö Hopea, jämäkkä ja leveä web belt, pituus noin 125cm, lyhennettävissä haluamaasi pituuteen, heavy duty eli tehty kovaan käyttöön, valmistaja Alpha Industries – USA

 

45,00 €

Alpha Heavy Duty Nylonvyö Hopea, jämäkkä ja leveä web belt -kangasvyö, laadukas, kohokuvioitu ja kestävä metallisolki, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Heavy Duty Nylonvyö Hopea

Alpha Heavy Duty Nylonvyöt on aika pirun jämäköitä ja hyviä vöitä, eikä mitään rimpuloita! Vyöthän on tunnetusti yksi osa tarkkaa ja tyylikästä asukokonaisuutta ja sen takia otimme nyt myös näitä Alphan HD Web Belttejä myyntiin. Tuhdissa ja kestävässä vyössä on vakiona upeasti kulutettu solki ja reilu vyönpituus.

Muuta

Vyön solki on tehty näyttämään kulutetulta. Jokaisen vyönsoljen kulutus on tehty yksilöidysti, joten eroja kuvassa näkyvään vyöhön voi ilmetä. Soljessa on iso Alpha Industriesin logo ja sen alapuolella teksti ”ALPHA INDUSTRIES USA”.

Alpha Heavy Duty Nylonvyön lyhentäminen kotikonstein

Vyön pituus on reilut 125cm. Mikäli vyö on holtittoman pitkä, niin sen voi myös lyhentää helposti kotikonstein. Avaa vyönsolki kangasosasta esimerkiksi talttapääruuvarilla, leikkaa vyö sopivan pituiseksi ja sulata leikattu pää kevyesti sytyttimellä. Laita solki takaisin ja pääset nauttimaan sopivan pituisesta ja taatusti pirun tyylikkäästä vyöstä.

Alphan kangasvyöt sopivat melkein housuun kuin housuun. Suosittelemme tätä vahvaa nylonvyötä kaveriksi erityisesti Reef Cargo Reisitaskuhousuille. Suomen ja rohkenemme sanoa koko Pohjois-Euroopan kattavin Alpha Industries -pilottitakkivalikoimamme löytyy täältä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Nylonkankainen työvyö
– Väri hopea
– Pituus 125cm
– Kohokuvioitu terässolki

 

Saatat myös pitää...