Varasto loppu

Alpha Heritage M65 Kenttätakki Tummansininen

Alpha Heritage M65 Kenttätakki Tummansininen, aito ja alkuperäinen M65-maihinnousutakki, väri ”navy” eli tummansininen, istuvampi malli, oranssi lämpövuori, valmistaja Alpha Industries USA

Uutuusmalli, rajoitettu saatavuus!

 

369,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Heritage M65 Kenttätakki Tummansininen, aito ja alkuperäinen M65-maihinnousutakki, väri ”navy” eli tummansininen, istuvampi malli, oranssi lämpövuori, valmistaja Alpha Industries USA

Alpha Heritage M65 Kenttätakki Tummansininen

Tämän parempaa maiharitakkia ei kovin usein tule vastaan. Nyt kun tarkkaan muistellaan, niin ei semmoista ole kyllä tullutkaan. Alpha on valmistanut tätä rotsia ties kuinka pitkään, ja mikä parasta, laatu ei ole laskenut vuosien varrella. Asiakkaiden suusta kuullaan kohtalaisen usein ”ostin tämmösen jotain 15 vuotta sitten ja nyt pitää uusia”. Alphan M-65 kenttätakki sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. Alpha M65 Heritage Kenttätakki Musta on erikoismalli jota on valmistettu vain rajallinen erä ja saatavana vain syksy/talviaikaan, katso koko alasvetovalikosta tarjolla olevat koot.

Taskut

Takista löytyy kenttätakille normaali määrä taskuja. Jokaisen taskun läppä suljetaan neppareilla. Takissa on kaksi kookasta alataskua ja kaksi kookasta rintataskua.

Materiaali

Rotsi on valmistettu jämäkästä puuvillapolyester-sekoitteesta. Sekoitesuhdanne on 50/50. Tuo sekoite on hyvä, koska se antaa puuvillan hengittävyyden ja keinomateriaalin suojaavuuden. Mukana tuleva oranssi lämpövuori on tehty nylonista ja sen vuoraus on polyesteriä. Takkia on saatavana myös mm. mustana ja vihreänä!

Muuta

Kuten mainittu, niin takkia voi käyttää mihin vuodenaikaan tahansa, tosin jos hankit erikseen myytävän lämpövuoren. Lämpövuori asennetaan takkiin napeilla. Takin kauluksesta, takaa, vetoketjun alta löytyy kätevä hätähuppu, joka antaa tarvittaessa suojaa yllättäviltä säämuutoksilta. Huppu on kuitenkin sen verran kevyt, että se on tarkoitettu pidettävän tyyliin pipon/kypärän/kenttälakin alla.

Tämä takki kuten muutkin Alpha Industries vaatteet ja varusteet ovat saatavissa myös myymälästämme vuodenaika kohtaisesti, tervetuloa! Katso tarkat tiedot myymälä osiostamme miten olemme auki. Voit aina tehdä noutohaku tilauksen myymäläämme ja ilmoitamme sinulle kun tavara on noudettavissa.

Koot

Tähän takkiin ei pädekään ihan sama kokomitoitus kuin tuohon myymäämme tavalliseen Alphan M65 maihariin. Kuvissa esiintyvä malli on 178cm/72kg ja käyttää kuvissa XL-kokoa, vaikka normaalisti valitsisi tälläisessä takissa M-koon. Koot kannattaa siis valita tuon esimerkin mukaan ja isompiin kokoihin sopii sitten +10cm ja/tai +10kg isommat kaverit per koko. Eli esim. 185cm/85kg ukkelille XL ja XXL menisi sitten vaikkapa 190cm/90 kg soturille. Toki salilla vapaa-aikansa viettävät kaverit ja ne joiden luontainen hartiaväli on mallia ”talliin astuessa karmit tulevat mukana”, soitelkaa tai lähettäkää meille mailia strategisine mittoinenne ennen tilaamista.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Se alkuperäinen maihinnousutakki
– Kattava taskusommitelma
– Kestävät materiaalit
– Puuvillakuosi
– Oranssi polyester-/nylon lämpövuori
– Tummansininen, navy-väritys

 

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus