• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha Hunter II Hupullinen Pilottitakki Burgundy

Alpha Hunter II Hupullinen Pilottitakki Burgundy, virallinen väri burgundy eli viininpunainen, klassisen pilottitakin talviversio, istuvampi malli, kiinteä huppu, runsaasti vahvikkeita ja yksityiskohtia, valmistaja Alpha Industries – USA

Erikoisvalmisteinen lyhyt talvitakki Alphalta!

286,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Hunter II Hupullinen Pilottitakki Burgundy, virallinen väri burgundy eli viininpunainen, klassisen pilottitakin talviversio, istuvampi malli, kiinteä huppu, runsaasti vahvikkeita ja yksityiskohtia, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Hunter II Hupullinen Pilottitakki Burgundy

Alpha Industries pyrkii yllättämään joka vuosi uusilla entistä räväkämmillä malleilla. Kevään kevyemmät pilotit tulivat ja menivät, mutta syys-/talvikaudelle rysähtää nyt erittäin miehekäs hupullinen Hunter II, joka omaksuu otteita Alphan maailmankuuluista pilottitakeista, erityisesti hupullisesta MA-1 Hoodedista ja vahankankaisista klassisista talviparkoista. Takissa on kiinteä huppu ja runsaasti metsästystakkeihin viittaavia yksityiskohtia. Hunter II on muunneltu versio Hunter-takista, joten uutena ominaisuutena taskujen kangas on kiiltävää matan sijaan ja oikeassa hihassa on pieni piilotasku, jonne mahtuu esimerkiksi normaalikokoinen älypuhelin.

Materiaali

Sekä päällyskangas että sisävuori ovat 100% flight proof nylonia, joka suojaa sateelta, loskalta ja lumelta. Toppaus ja sisävuori ovat puolestaan 100% polyesteriä.

Muuta

Takissa on viistot ja hieman CWU-45-tyyliset etutaskut. Taskujen kangas muistuttaa vahakankaista puuvillaista sorttia, mutta oikeasti samaa materiaalia kuin pintakangaskin eli keinokuitua, joskin paksumpaa. Taskujen materiaalia on vahvikkeena myös kyynärpäissä. Vasemmassa hihassa keikkuvan punaremmillisen hihataskun yläpuolella on lisäksi irroitettava Alphan tarranauhamerkki ja sen alla tietty tarranauhapaneeli myös omien tunnuksien liittämistä varten.

Koot

Mallimme 178cm/75kg käyttää tuotekuvissa L-koon takkia ja pitää sitä juuri passelina. Alle mahtuu tälläinen ohut taktinen fleece tai vähän paksumpi puuvillapaita kevyesti!

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Lyhyt erikoistalvitakkimalli (kiinteä huppu)
– Kiinteähupullinen malli
– Viininpunainen pintakangas
– Virallinen väri ”burgundy”
– Flight proof nylonvuori
– Alphan tunnusomainen punainen hiharemmi