facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha Imperial Shortsit Blackcamo

119,00 

0 out of 5

Alpha Imperial Shortsit Blackcamo, M65-tyyliset reisitaskushortsit, tuhti ja kestävä puuvillakangas, tumma maastokuviointi, läpälliset taskut, valmistaja Alpha Industries – USA

Amerikkalaiset reisitaskushortsit tummalla maastokuvioinnilla!

Poista

Kuvaus

Alpha Imperial Shortsit Blackcamo, M65-tyyliset reisitaskushortsit, tuhti ja kestävä puuvillakangas, tumma maastokuviointi, läpälliset taskut, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Imperial Shortsit Blackcamo

Hop! Alphalta lävähti myyntiin uutta shortsia! Nyt Agentin asiakkaita hemmotellaan Imperial-shortseilla, joissa on vakiovarusteina erinomaisen kevyt ja kestävä kangas, avoimet etutaskut ja yksityiskohtana makea Alpha-printillinen remmi oikeassa lahkeessa.

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Alpha Imperial Shortseissa erinomainen kattaus taskuja kaipaavalle henkilölle. Ensinnäkin etutaskut ovat tilavat, joten roinaa mahtuu mukaan tarpeeksi. Takataskut ovat läpälliset, joten niissäkin pysyy lompakko tai muu arvotavara mukana kovassakin höykytyksessä. Reisitaskut on ovat järkevällä korkeudella penkomista varten ja ne saa napitettua kiinni tiukasti. Näin taskutilaa on varmasti enemmän kuin tarpeeksi taskutilan perässä juoksevalle immeiselle. Koko Alphan shortsivalikoimamme löydät täältä!

Koko & mitat

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään 32-tuumaista vyötäröä. Noudata siis normaalia mitoitusta. Alpha Imperial Shortsit ovat suhteellisen istuvat, mutta silti mukavan rennot ja tilavat kesäiseen käyttöön.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Reisitaskushortsit
– Blackcamo-kuviointi
– M65-malliset etutaskut
– Alpha-brändätty remmi

Lisätiedot

Koko

32", 33", 34", 36"

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.