• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE New1kpl jäljellä

Alpha Imperial Shortsit White

Alpha Imperial Shortsit White, M65-tyyliset reisitaskushortsit, tuhti ja kestävä puuvillakangas, valkoiset (offwhite), läpälliset taskut, valmistaja Alpha Industries – USA

Amerikkalaiset pitkät reisitaskushortsit täysin valkoiset puuvilla kankaasta!

119,00 € 84,20 €

Tyhjennä valinta

Alpha Imperial Shortsit White, M65-tyyliset reisitaskushortsit, tuhti ja kestävä puuvillakangas, luonnon valkoinen väri, läpälliset taskut, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Imperial Shortsit White

Hop! Alphalta lävähti myyntiin uutta shortsia! Nyt Agentin asiakkaita hemmotellaan Imperial-shortseilla, joissa on vakiovarusteina erinomaisen kevyt ja kestävä kangas, avoimet etutaskut ja yksityiskohtana makea Alpha-printillinen remmi oikeassa lahkeessa.

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Alpha Imperial Shortseissa erinomainen kattaus taskuja kaipaavalle henkilölle. Ensinnäkin etutaskut ovat tilavat, joten roinaa mahtuu mukaan tarpeeksi. Takataskut ovat läpälliset, joten niissäkin pysyy lompakko tai muu arvotavara mukana kovassakin höykytyksessä. Reisitaskut on ovat järkevällä korkeudella penkomista varten ja ne saa napitettua kiinni tiukasti. Näin taskutilaa on varmasti enemmän kuin tarpeeksi taskutilan perässä juoksevalle immeiselle. Koko Alphan shortsivalikoimamme löydät täältä!

Koko & mitat

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää yllään 32-tuumaista vyötäröä. Noudata siis normaalia mitoitusta. Alpha Imperial Shortsit ovat suhteellisen istuvat, mutta silti mukavan rennot ja tilavat kesäiseen käyttöön.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Reisitaskushortsit
– Väri valkoinen (offwhite)
– M65-malliset etutaskut
– Alpha-brändätty remmi