facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha Lasten MA-1 Pilottitakki Musta

139,00 

0 out of 5

Alpha Lasten MA-1 Pilottitakki Musta, paljon hienoja yksityiskohtia, kuin aikuisten takki – samat yksityiskohdat, valmistaja Alpha Industries – USA

Lue tarkkaan miten koot menevät lasten malleissa! Kaikki Alpha lasten takit ovat nimittäin tuplakokoja…

Poista

Kuvaus

Alpha Lasten MA-1 Pilottitakki Musta, paljon hienoja yksityiskohtia, kuin aikuisten takki – samat yksityiskohdat, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Lasten MA-1 Pilottitakki Musta

Alpha Industries valmistaa aitoja pilotteja myös lapsille. Laatu ja tyyli ovat yks yhteen aikuisten versioiden kanssa, jotka ovat siis jo klassikoiksi nousseita takkeja. Takki toimii vetoketjulla, vyötäröllä ja hihansuissa on resorit. Takissa on useita pilottihenkisiä brodeerauksia jotka näkyvät kuvissa hyvin.

Materiaali

Takin vuori ja kuori on valmistettu 100% nylonista. Vuori on tikattu takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään kovin suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan.

Muuta

Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua, molemmilla puolilla neppareilla suljettavat povitaskut ja vasemmassa hihassa vetoketjullinen tasku ja sen päällä kynäpaikat. Runsaasti armeijahenkisiä kangasmerkkejä.

Tutustu laajaan lasten mallistoomme, tässä muutama joista saatat olla kiinnostunut: Alpha lasten MA-1 D-Tec pilottitakki, tai tytöille Minnie Hiiri toppatakki pinkki. Tutustu laajaan valikoimaamme erikoislastenvaatteita! Tiesitkö että valikoimassamme on myös Alphan laadukkaat lasten talvitakit kahdessa eri värissä.

Koot

Lapsen pituuden ja iän mukaan, joten nämä ovat suuntaa antavia. Näin tulkitset kokoja: jos lapsi on sanotaan 110cm pituinen, suosittelemme tilaamaan koon 6 elikä 116cm. Näin takille jää hiukan pelivaraa nopeilla kasvupyrähdyksille eikä se jää aivan heti liian pieneksi.

4 = 104cm
5 = 110cm
6 = 116cm
7 = 122cm
8 = 128cm
10 = 136cm

HUOM! Koot ovat nykyään tuplakokoja! Koot menevät seuraavasti 3/4, 5/6, 7/8, 9/10 ja niin edelleen.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Musta
– Kunnon pilotti lasten koossa

Lisätiedot

Koko

10(136), 4(104), 5(110), 6(116), 7(122), 8(128)

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä