• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
Varasto loppu

Alpha Lasten MA-1 Pilottitakki Musta

Alpha Lasten MA-1 Pilottitakki Musta, paljon hienoja yksityiskohtia, kuin aikuisten takki – samat yksityiskohdat, valmistaja Alpha Industries – USA

Lue tarkkaan miten koot menevät lasten malleissa! Kaikki Alpha lasten takit ovat nimittäin tuplakokoja…

139,00 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , , , Brand:

Alpha Lasten MA-1 Pilottitakki Musta, paljon hienoja yksityiskohtia, kuin aikuisten takki – samat yksityiskohdat, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Lasten MA-1 Pilottitakki Musta

Alpha Industries valmistaa aitoja pilotteja myös lapsille. Laatu ja tyyli ovat yks yhteen aikuisten versioiden kanssa, jotka ovat siis jo klassikoiksi nousseita takkeja. Takki toimii vetoketjulla, vyötäröllä ja hihansuissa on resorit. Takissa on useita pilottihenkisiä brodeerauksia jotka näkyvät kuvissa hyvin.

Materiaali

Takin vuori ja kuori on valmistettu 100% nylonista. Vuori on tikattu takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään kovin suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan.

Muuta

Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua, molemmilla puolilla neppareilla suljettavat povitaskut ja vasemmassa hihassa vetoketjullinen tasku ja sen päällä kynäpaikat. Runsaasti armeijahenkisiä kangasmerkkejä.

Tutustu laajaan lasten mallistoomme, tässä muutama joista saatat olla kiinnostunut: Alpha lasten MA-1 D-Tec pilottitakki, tai tytöille Minnie Hiiri toppatakki pinkki. Tutustu laajaan valikoimaamme erikoislastenvaatteita! Tiesitkö että valikoimassamme on myös Alphan laadukkaat lasten talvitakit kahdessa eri värissä.

Koot

Lapsen pituuden ja iän mukaan, joten nämä ovat suuntaa antavia. Näin tulkitset kokoja: jos lapsi on sanotaan 110cm pituinen, suosittelemme tilaamaan koon 6 elikä 116cm. Näin takille jää hiukan pelivaraa nopeilla kasvupyrähdyksille eikä se jää aivan heti liian pieneksi.

4 = 104cm
5 = 110cm
6 = 116cm
7 = 122cm
8 = 128cm
10 = 136cm

HUOM! Koot ovat nykyään tuplakokoja! Koot menevät seuraavasti 3/4, 5/6, 7/8, 9/10 ja niin edelleen.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Musta
Kunnon pilottitakki lasten koossa

Saatat myös pitää...