• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Alpha Logo Flatbill Lippalakki

Alpha Logo Flatbill Lippalakki, eri värejä, brodeerauksia, säädettävä koko, uniikkeja yksittäiskappaleita, valmistaja Alpha Industries – USA

39,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha Logo Flatbill Lippalakki, eri värejä, brodeerauksia, kuviointeja, uniikkeja yksittäiskappaleita, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha Logo Flatbill Lippalakki

Tyylikäs ja trendikäs baseball lippalakki, taatulla Alphan laadulla. Erinomainen valinta Alpha-fanille, lippalakki-intoilijalle tai vain sille, joka haluaa pitää auringon poissa okulaareista tyylillä! Muutama eri väri valikoimassamme; valkoinen (musta pieni Alpha logo), MCMLIX Blackcamo, Musta.

Materiaali

Puuvillaa 100%.

Muuta

Hieno ja mukavantuntuinen lakki jokapäiväiseen käyttöön! Koko on Alphan mitoituksen mukaan 58 = M/L. Lisää ei rodennäköisesti tule! Kokoa voi säätää lippalakin takaa.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, Tennessee, USA
– Puuvillaa
– Kangasmerkki/brodeeraus/kuviointi
– Litteälippainen baseball-lippalakki
– Uniikkeja yksittäiskappaleita joita ei valitettavasti tule enempää

Saatat myös pitää...