facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Alpha MA-1 All Black Pilottitakki Musta

249,00 

0 out of 5

Alpha MA-1 All Black Pilottitakki Musta, erikoismallinen MA-1 ainutlaatuisilla yksityiskohdilla, runsaasti yksityiskohtia ja koristeita, musta vuorikangas, valmistaja Alpha Industries – USA

Täysin musta pilottitakki amerikkalaiselta Alphalta!

Poista

Kuvaus

Alpha MA-1 All Black Pilottitakki Musta, erikoismallinen MA-1 ainutlaatuisilla yksityiskohdilla, paljon mustia kangasmerkkejä, musta vuorikangas, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 All Black Pilottitakki Musta

Me niin rakastetaan Alphaa Agentissa. Sieltä lävähti taas kunnon kasa makeita yksittäiskappaleita ja harvinaisia versioita myyntiin tulevista piloteista. Näihin erikoisversioihin kuuluva MA-1 All Black on klassisen pilottitakin erikoisversio, jossa on täysin mustan värityksen lisäksi myös paljon mustia kangasmerkkejä. Tämä valituille jälleenmyyjille tuotettu erikoiskappale on tuunattu armeijalogoilla ja ainutlaatuisilla kohokuvioiduilla logoilla. Takissa on myös jonkin verran lentäjäteemaisuutta, sillä vasemmalla puolella komeilee hieno Air Crew -merkki.

Materiaali

Takki on kuoreltaan 100% nylonia, joka pitää tuulen ja veden poissa herkältä hipiältä. Vuori on 100% nylonia ja toppaus 100% polyesteriä. Vuori on Alphan erikoispilottien tapaan tikattu suoraan kiinni takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan kovankaan linkouksen aikana. Suosittelemme toki kuivapesua kun näin hienosta takista on kyse. Kaikki nepparit ja vetoketjut ovat jämäkkää YKK-standardin metallia.

Muuta

Takista löytyvät Alpha MA-1:lle perinteiset taskut. Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua ja molemmilla puolilla neppareilla suljettavat povitaskut. Kaikki Alphan MA-1 pilottitakit löydät täältä!

Koot

Kuvien malli on 178cm/75kg ja pitää L-kokoa erittäin sopivana itselleen.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä takki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– MA-1-pilotin täysin musta erikoismalli
– Istuvampi mitoitus kuin normaaleissa MA-1:ssä
– Paljon täysin mustia kangasmerkkejä
– Täysin musta vuori
– Runsaasti yksityiskohtia jotka eivät pomppaa silmille koska kaikki on mustaa
– Tyylikäs ja ainutlaatuinen

Lisätiedot

Koko

L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä