• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Alpha MA-1 Coat Reflective Takki Heijastava

Alpha MA-1 Coat Reflective Takki Heijastava, heijastavapintaista takkimallistoa, kevyt ja pitkä takki, kevät-/syyskausille, pitää tuulta ja hylkii aavistuksen vettä, valmistaja Alpha Industries – USA

Heijastavat Alphat ovat erikoisimpia uutuuksia!

298,00 € 244,36 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 Coat Reflective Takki Heijastava, heijastavapintaista takkimallistoa, kevyt ja pitkä takki, kevät-/syyskausille, pitää tuulta ja hylkii aavistuksen vettä, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 Coat Reflective Takki Heijastava

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja ja tässä kevyessä välikelin pitkässä takissa haetaan sitä tiettyä pilottiviilistä materiaalien sekä Alphan tinkimättömän laadun kautta. Coat on kevyt ja virtaviivainen välikelin takki kevään ja syksyn vilpoisiin keleihin. Tyyliltään takki on aavistuksen rennompi ja kenttätakkityyliin sotilasmaisempi kuin useat muut Alphan uusimmat pilotit ja takkimallit, joissa on panostettu 100% istuvuuteen. Coat sopii mallinsa puolesta sekä miehille että naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan Alphan takkien käyttäjiä. Nylonkuosi on edelleen tuultapitävä ja elastiset hihansuut pitävät lämmön sisällä. Jämäkkä vetoketju takaa sen, että suljettu takki on ryhdikäs ja tukeva navakassakin tuulessa. Pilottitakkien hengessä Coatissa on oranssi sisävuori!

Materiaali

100% nylonia.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa Alphan legendaaristen ”fishtail-takkien” kanssa. Kuvissa mallimme 178cm/75kg käyttää L-koon takkia ja pitää kokoa aavistuksen väljänä, joten alle mahtuisi esimerkiksi huppari, fleece tai villapaita.

Muuta

Alphan tulevan 2017 syyskauden mallisto tulee olemaan täynnä uusia tuttavuuksia, joista Reflective-mallisto on erikoisin ilmestys. Takeissa on vahvasti heijastavaa pintakangas, joka  Kevyt pitkä välikelin takki ei ole ollut Alphalla pilotit poislukien mikään pysyvästi tarjottava vaate, mutta nyt asia on korjattu. Testaa ja kerro mitä mieltä olet, sillä meiltä näitä kevyempiä takkeja on haluttu jo pitkään! Oman testihenkilöstömme mukaan takki on näppärä ja tyylikäs sekä hyvin kerrospukeutumiseen soveltuva kevyenä kuoritakkinakin. Ei jos tulee kylmä, ei muuta kuin villaa alle ja jo vain tarkenee myös alkutalven keleilläkin, jos vain heittää alle vaikka Helikonin Fleecen tai aidon suomalaisen armeijavillapaidan.

Jos tarvitse astetta lämpimämpiä Alpha-takkeja, niin tutustu tästä koko talvimallistoon!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kevyt välikelin takki (suosittelemme alle laitettavaksi esim. Helikonin Patriot Heavy Fleecetakkia)
– Väri reflective eli kirkkaan hohtava
– Oranssi vuori
– Nylonkuosi pitää tuulta
– Perinteisen pilotin fiilistä
– Vahvat tummat metallivetoketjut
– Rento ja toisaalta sotilasmainen istuvuus
– Alphan punainen avaimenperä roikkuu hihataskusta