• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Alpha MA-1 College Coat Pitkä Takki Musta

Alpha MA-1 College Coat Pitkä Takki Musta, yliopistomalliston pitkä takkimalli, mustavalkoinen väritys, kevyt, iso A-printti, kevät-/syyskausille, pitää tuulta eikä kastu heti läpi, valmistaja Alpha Industries – USA

Yliopistotyylinen pitkä takki Alphalta!

228,00 € 193,80 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 College Coat Pitkä Takki Musta, yliopistomalliston pitkä takkimalli, mustavalkoinen väritys, kevyt, iso A-printti, kevät-/syyskausille, pitää tuulta eikä kastu heti läpi, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 College Coat Pitkä Takki Musta

Klassikkostatuksen saavuttanut MA-1 pilotti on kaiketi yksi Alphan tunnetuimpia vaatemalleja ja tässä kevyessä välikelin pitkässä takissa haetaan sitä tiettyä pilottiviilistä materiaalien sekä Alphan tinkimättömän laadun kautta. MA-1 Coat on kevyt ja virtaviivainen välikelin takki kevään ja syksyn vilpoisiin keleihin. Tyyliltään takki on aavistuksen rennompi ja kenttätakkityyliin sotilasmaisempi kuin useat muut Alphan uusimmat pilotit ja takkimallit, joissa on panostettu 100% istuvuuteen. Takki sopii mallinsa puolesta sekä miehille että naisille, eikä taatusti jätä kylmäksi vanhojenkaan Alphan takkien käyttäjiä. Nylonkuosi on edelleen tuultapitävä ja elastiset hihansuut pitävät lämmön sisällä. Jämäkkä vetoketju takaa sen, että suljettu takki on ryhdikäs ja tukeva navakassakin tuulessa. Pilottitakkien hengessä Coatissa on oranssi sisävuori! College-malliston tyyliin takissa on tekonahkaiset hihat, kuvioidut resorit hihoissa ja iso A-printti vasemmalla puolella rinnassa.

Materiaali

Pintakuosi on 100% nylonia. Sisävuori 100% nylonia ja toppaus 100% polyesteriä. Tekonahkaiset hihat ovat 100% polyuretaania.

Koot & mitat

Takki on pituudeltaan suunnilleen samoissa mitoissa Alphan legendaaristen ”fishtail-takkien” kanssa. Kuvissa mallimme 178cm/75kg käyttää L-koon takkia ja pitää kokoa aavistuksen väljänä, joten alle mahtuisi esimerkiksi huppari, fleece tai villapaita.

Muuta

Alphan tulevan 2016-2017 kauden mallisto tulee olemaan täynnä uusia tuttavuuksia, joista Coat on hyvinkin erikoinen ilmestys. Kevyt pitkä välikelin takki ei ole ollut Alphalla pilotit poislukien mikään pysyvästi tarjottava vaate, mutta nyt asia on korjattu. Testaa ja kerro mitä mieltä olet, sillä meiltä näitä kevyempiä takkeja on haluttu jo pitkään! Oman testihenkilöstömme mukaan takki on näppärä ja tyylikäs sekä hyvin kerrospukeutumiseen soveltuva kevyenä kuoritakkinakin. Ei jos tulee kylmä, ei muuta kuin villaa alle ja jo vain tarkenee myös alkutalven keleilläkin, jos vain heittää alle vaikka Helikonin Fleecen tai aidon suomalaisen armeijavillapaidan.

Jos tarvitse astetta lämpimämpiä Alpha-takkeja, niin tutustu tästä koko talvimallistoon!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Kevyt välikelin takki (suosittelemme alle laitettavaksi esim. Helikonin Patriot Heavy Fleecetakkia)
– Väri musta
– Valkoinen A-printti
– Nylonkuosi pitää tuulta
– Perinteisen pilotin fiilistä
– Oranssi vuori
– Vahvat tummat metallivetoketjut
– Rento istuvuus
– Alphan punainen hiharemmi