• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Alpha MA-1 D-Tec BN Pilottitakki Tummansininen

Alpha MA-1 D-Tec BN Pilottitakki Tummansininen, uuden ajan näkemys MA-1 -klassikosta, kokonaan tummansininen erikoismalli, virallinen väri “replica blue”, irroitettava huppuosio, slim fit -istuvuus, valmistaja Alpha Industries – USA

D-Tecin täysin tummansininen erikoisversio hengittävällä flightnylon kankaalla!

 

 

 

338,00 €

Tyhjennä valinta

Alpha MA-1 D-Tec BN Pilottitakki Tummansininen, uuden ajan näkemys MA-1 -klassikosta, kokonaan tummansininen erikoismalli, virallinen väri “replica blue”, irroitettava huppuosio, slim fit -istuvuus, valmistaja Alpha Industries – USA

Alpha MA-1 D-Tec BN Pilottitakki Tummansininen

Alpha MA-1 D-TECin kohdalla on ollut vähän ongelma se, että ne loppuu melkein heti kun niitä saadaan. Ihan syystäkin, sillä onhan se aivan älyttömän tyylikäs. Tähän takkiin on upotettu niin MA-1:n kuin CWU-45:n tyyliä ja vähän myös täysin omaa tyyliä. Tämähän eroaa aika selkeästi muista perinteisistä pilottimalleista sillä, että D-Tecissä on irroitettava huppu ja oranssista perusvuoresta poikkeava sisävuori. Tässä takissa vuori on tummansininen, kuten takki muutenkin. Hupusta ja muusta löydät lisää infoa alempaa. Uusi BN-malli on astetta teknisempi materiaaleiltaan, joista voit lukea lisää alta!

Materiaali

Takin vuori ja kuori on valmistettu Alphan uudesta “breathable nylonista” (BN), paitsi hengittää, myös hylkii likaa ja vettä. Vuori on tikattu takin kuoriosaan, joten pesu ei ole sen puolesta mikään kovin suuri ongelma. Etuna tikkauksessa on siis se, että vuoraus ei pääse valumaan takin helmaan. Takin huppu on valmistettu 80% puuvillasta ja 20% polyesterista. Kaikki nepparit ja vetoketjut ovat jämäkkää metallia.

Taskut

Alpha D-TECissä on MA-1:lle perinteiset taskut. Takissa on kaksi neppareilla suljettavaa alataskua, molemmilla puolilla neppareilla suljettavat povitaskut ja vasemmassa hihassa vetoketjullinen tasku ja sen päällä kynäpaikat.

Muuta

Takin huppu kiinnitetään itse takkiin vetoketjulla. Kyseessä ei siis ole huppari, vaan erillinen lisähuppu. Silloin kun takkiin on kiinnitetty huppu, niin tavallaan siinä on silloin kaksi sulkuvetoketjua. Eli jos laitat hupun vetoketjun kiinni, niin näyttää siltä, että itse takki on auki ja alla on huppari. Voit myös sulkea koko takin vetoketjun, jolloin kyseistä illuusiota ei tapahdu. Takin vasemmassa rinnassa on CWU-45 tyylinen kangasmerkki. Jos etsit esimerkiksi firmallesi vaatteita mihin saa firman oman tarralogon kiinni, niin tässä on ratkaisu siihenkin. Takin sisus on tyylikkään viininpunainen. Alpha MA-1 D-Tec pilottitakki on istuva malli (slim-fit). Tämä takki ei pullota lainkaan niinkuin klassinen MA-1 pilottitakki tekee vaan sulautuu käyttäjän päälle täydellisesti. Suosittelemme aina ostamaan yhden koon isomman kuin olit ajatellut!

Alpha MA-1 D-Tec Pilottitakkia on saatavana myös monessa muussa värissä!

Koot

Paino(kg) – Pituus(cm) – Rinnanympärys(cm)

XS    43-50        148-158           81-86

S       50-60        152-170           86-91

M       60-72        165-188           91-102

L       72-83        170-193          102-112

XL     83-95        170-193          112-117

2XL  95-105       170-193          117-122

3XL 104-113     170-193          122-127

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Nämä takit on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– MA-1 –pilotin erikoismalli
– Tummansininen “replica blue”
– Irroitettavalla hupulla
– Ryhdikäs kuin CWU, mukava kuin MA-1
– Irroitettava valehuppariosio
– Tyylikäs

Saatat myös pitää...